Låt ett serum rädda dina ögonbryn!

Låt ett serum rädda dina ögonbryn!

Ingen har väl missat att 2000-talets modetrender har gjort comeback, och nu är det två trender som många oroar sig för ska återvända - de kända låga jeansen och de ökända sönderplockade brynen. Det finns en hel del människor där ute som än idag förbannar sig för att de valde att plocka sina bryn till tunna streck, och det är inte alltid lätt att växa ut sina bryn igen efter att man plockat dem för mycket. Vi är också många som dessvärre inte är så genetiskt välsignade med bryn som växer tätt och rikligt. Räddningen? Ett serum för ögonbryn!

Vad är ett ögonbrynsserum?

Ett serum anpassat för ögonbryn innehåller en mängd ämnen som återfuktar och vårdar dina bryn till att främja ny hårväxt. I vårt Repair serum hittar du aktiva ingredienser som sjögräs extrakt, panthenol och glycerin. Alla dessa ämnen verkar för att bygga upp och stärka både dina fransar och bryn, och de ser även till att att binda fukt som hjälper skadat hår att glänsa och växa.

Hur snabbt ser man resultat?

Hur snabbt man kan se resultat av att använda ett serum för ögonbryn kan variera beroende på vilket serum det är du väljer att köpa. Men något man alltid kan ha i åtanke är att det absolut inte sker över en natt. Om du skulle välja att köpa vårt ögonbrynsserum Repair Serum kan du räkna med att en daglig användning ger effekt efter cirka 14 dagar, och full naturlig effekt dag 42. Vill du hjälpa till i processen? Använd våra vårdande brynprodukter med aktiva ingredienser så ser du även till att skydda brynen dagtid! Vår Clear Brow Gel innehåller bland annat glycerin som tillför fukt och näring till brynen.

För vilka passar det att använda ett serum för ögonbryn?

Att använda ett ögonbrynsserum kan man göra i både förebyggande syfte eller för att rädda torra och sönderplockade bryn. Det passar även dig som inte är särskilt förtjust i att lägga tid på att fylla i dina bryn varje dag för att de ska vara jämna och fylliga. Kort och gott så är ett serum anpassat för ögonbrynen en väl värd investering för alla som vill ha friska och välväxta bryn!

Föregående artikel Nästa artikel