BOOKINGPOLITIK

Når du booker en behandling i en af vores Brow Bars, accepterer du følgende bookingpolitik. Den er tilgængelig i sin helhed på vores hjemmeside, når du opretter en konto på vores bookingside eller bliver medlem af Brow Club, samt når du foretager en online booking.

Vi hos Rapide AS stræber altid efter at give dig som kunde den bedste skønhedsoplevelse. Dette opnår vi ved at tilbyde behandlinger og produkter til forskellige områder i ansigtet.

Når du booker en behandling hos os, indebærer det, at vi forpligter os til at udføre din bookede behandling så godt som muligt på den ønskede dato, tid og sted og give dig kvalificeret personale, sikre og professionelle forbrugsvarer, der alle følger vores virksomheds brand og kvalitetssikring.

Som kunde forpligter du dig til gengæld til at følge denne bookingpolitik.

Du kan booke din behandling på to forskellige måder:

 • Book din behandling online via vores hjemmeside.
 • Book din behandling direkte i en fysisk Brow Bar.

Vær opmærksom på, at vi ikke prioriterer/kan garantere, at vi modtager bookinger via telefon, e-mail eller sociale medier.

Når du foretager din booking, skal du give visse personoplysninger for, at bookingen kan være gyldig. Vi har brug for dit navn, telefonnummer og e-mailadresse - hvordan vi håndterer disse oplysninger, kan du læse i vores privatlivspolitik.

Din booking er først bekræftet, når du modtager en bookingbekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet, og det er dit ansvar som kunde at sikre, at du modtager en sådan.

Personer under 16 år må kun gennemføre en behandling med en værges tilladelse, men den yngste alder for besøg og gennemførelse af behandlinger er 13 år. Vi udfører dog ikke permanente behandlinger eller vippeforlængelse på kunder under 16 år.

Vores personale har altid ret til at afvise en kunde, der er under 16 år og mangler værges tilladelse, eller som er under 13 år, uanset værges tilladelse.

Afbestillingspolitik

Vores afbestillingspolitik indebærer, at du som kunde har mulighed for at afbestille din behandling indtil 12 timer før behandlingen skal udføres - ellers har vi ret til at opkræve 100% af behandlingsprisen fra dig.

Du kan afbestille din behandling på flere måder:

 • Via afbestillingslinket i din bookingbekræftelse.
 • Via "Mine sider" i logget ind tilstand på vores bookingside.
 • Via e-mail til den Brow Bar, du har booket hos - kontaktinformationen kan findes her. Det er okay at sende en e-mail til en Brow Bar, der ikke er åben. Din afbestilling er gyldig fra det tidspunkt, hvor du sender e-mailen til os.
 • Ved at gå til den fysiske Brow Bar, du har booket hos, og foretage afbestillingen med hjælp fra vores personale.

Det er også muligt at kontakte Brow Bars, der ikke er på Åhléns via vores telefoncentral - vi forbeholder os dog retten til, at vi måske ikke kan besvare dit opkald som kunde, og derfor ikke kan hjælpe dig med din afbestilling. Vores telefon er primært til for, at vores personale kan kontakte dig som kunde og ikke omvendt. Henvend dig først til de nævnte alternativer ved afbestilling.

Bemærk, at det ikke anses for en gyldig afbestilling at sende en e-mail til vores kundeservice eller sende en besked til os via sociale medier - kun de nævnte alternativer betragtes som gyldige.

Hvordan ved jeg, om min tid er blevet afbestilt?

Du vil modtage en afbestillingsbekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet ved booking. Det er dit ansvar som kunde at sikre dig, at du modtager en afbestillingsbekræftelse.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opfylder betingelserne i afbestillingspolitikken?

Hvis du ikke afbestiller din behandling i tide, eller hvis du ikke møder op til din bookede tid, har vi ret til at opkræve 100% af behandlingsprisen via faktura uden at udføre behandlingen. Hvis du afbestiller for sent eller ikke møder op til din bookede tid, mindsker det vores mulighed for at fylde tiden med en ny booking og resulterer i tab af indkomst for os. Vi inkluderer også et administrationsgebyr på 16 SEK/10 DKK.

En faktura sendes til den e-mailadresse, du har angivet ved booking, med en betalingsfrist på 10 dage. Efter yderligere 10 dage modtager du en påmindelse om betaling, og hvis fakturaen ikke betales omgående på det tidspunkt, sendes sagen videre til inkasso.

Bemærk, at du bliver opkrævet 100% af den almindelige pris, selvom du har booket behandlingen med en rabatkode.

Ændring af behandlingstidspunkt

Vi forbeholder os retten til at ændre en booket behandling efter behov - f.eks. ved sygdom eller andre akutte uforudsete begivenheder. Vi tilbyder i det omfang, vi kan, en ny tid så snart det passer dig. Nogle gange kan vi også tilbyde en behandling i en anden Brow Bar. Som kunde har du ret til at afvise dette og afbestille uden yderligere konsekvenser, hvis du ønsker det.

Vi gør altid vores bedste for, at du som kunde får den oprindelige behandling, du har booket, hvad angår udøver, tid og dato, men vi forbeholder os retten til at ændre på disse efter behov.

Vi gør altid vores bedste for, at du som kunde får den oprindelige behandling, du har booket, hvad angår udøver, tid og dato, men vi forbeholder os retten til at ændre på disse efter behov.

Vi konsulterer selvfølgelig dig som kunde angående ændringer af tid og dato, men ikke hvad angår udøveren.

Du som kunde kan ændre din behandling, så længe ændringen overholder vores afbestillingspolitik. Kontakt den Brow Bar, du har booket hos, for at foretage ændringer. Bemærk, at behandlinger booket med rabatkode kun kan ændres inden for den aktuelle kampagneperiode.

Hvad sker der, hvis jeg er sent til min behandling?

Vi forbeholder os retten til at afvise en behandling ved sen ankomst, hvis vores personale vurderer, at de ikke vil have tid til at udføre behandlingen. Du risikerer derfor at blive faktureret 100% af behandlingsprisen via faktura uden at få behandlingen udført.

Reklamation og andre kundeærender

For alle sager i vores fysiske Brow Bars skal du kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice vurderer hvert enkelt tilfælde individuelt, og du som kunde kontakter dem via e-mail - de vender tilbage til dig via e-mail eller telefon. Bemærk, at vi håndterer sager i rækkefølge, og ved høj belastning kan det tage lidt længere tid at få svar.

 • For klager vedrørende Lash Lift og Lash Curl skal du kontakte os inden for 10 dage efter behandlingen er udført.
 • For klager vedrørende behandlinger, der involverer trådning, skal du kontakte os inden for 7 dage efter din udførte behandling.
 • For klager vedrørende øjenvippeforlængelse skal du kontakte os inden for 7 dage efter behandlingen.

Dette skyldes, at vi skal kunne give en retfærdig vurdering af sagen og undgå, at der går for lang tid fra behandlingsdatoen.

For at lette og fremskynde behandlingen af din sag, skal du inkludere følgende i din e-mail:

Beskrivelse af sagen

Dit navn og telefonnummer

Tid, dato og sted for behandling/hændelse

Eventuelle billeder

Vi tilbyder altid i første omgang en korrektion i tilfælde af utilfredshed med en behandling. En korrektion indebærer, at du som kunde får en gratis opfølgende behandling i en Brow Bar, hvor vi retter det, der gik galt i behandlingen. Denne korrektion planlægges kun i samråd med vores kundeservice.

Som kunde kan du være nødt til at besøge os personligt enten for en korrektion eller i visse tilfælde en mere detaljeret evaluering af din sag. Vi godkender aldrig en økonomisk tilbagebetaling uden mindst en personlig opfølgende behandling eller forsøg på korrektion. Hvis betingelserne for klagen ikke opfyldes og ikke behandles inden for rimelig tid efter udførelsen af behandlingen, har vi ret til at afslutte sagen uden forpligtelse til kompensation eller tilbagebetaling.

Kampagner og tilbud

Vilkår for kampagner, tilbud og rabatkoder meddeles altid på tidspunktet for kommunikationen, f.eks. i nyhedsbreve. Det er dit ansvar som kunde at finde ud af vilkårene, der gælder for hver enkelt kampagne og tilbud.

Rabatkoder, der indeholder tilbud, skal normalt indtastes i et af trinene, når du foretager en online booking. Det er dit ansvar som kunde at sikre, at rabatkoden indtastes i din booking korrekt. Vi er ikke ansvarlige for at tilføje en rabatkode eller tilbud til en allerede foretaget booking. Hvis koden ikke er indtastet korrekt, har vi ret til at nægte dig rabatten for bookingen.

Personlige tilbud til Brow Club-medlemmer aktiveres normalt i kassen af vores personale.

Bemærk, at den fulde pris altid vises i bekræftelsen, og rabatten trækkes først i kassen efter fuldført booking og ved betaling.

Hvis du afbestiller for sent, ikke møder op til din bookede behandling eller bliver nægtet at udføre behandlingen på grund af forsinkelse, bliver du faktureret 100% af behandlingsprisen uden rabat. Rabatter trækkes kun fra den almindelige pris efter udførelsen af behandlingen ved betalingstidspunktet.

Hvis du følger vores afbestillingspolitik, kan du kun ændre en rabatteret behandling inden for kampagneperioden, altså kun så længe kampagnen er gyldig. Behandlinger, der ændres uden for kampagneperioden, vil blive faktureret til den almindelige pris.

Betalingsmetoder for behandling

Vi tilbyder flere betalingsmetoder i vores Brow Bars, herunder kortbetaling, Swish og American Express.

I vores Brow Bars, der ikke er beliggende i et Åhléns-varehus eller NK, accepterer vi også vores eget gavekort, som også sælges i vores Brow Bars. Hos Åhléns og NK har vi dog mulighed for at acceptere varehusenes egne gavekort.

Brow Club

Vi har en loyalitetsklub, Brow Club, hvor du kan blive medlem og tjene point på bookede behandlinger og køb af produkter i vores webshop - 1 SEK = 1 point. Antallet af point bestemmer din medlemsniveau, og du får derefter tilbud, kampagner og fordele baseret på dit medlemskab. Læs mere om de forskellige niveauer her.

Der er to måder at blive medlem på:

 • Når du booker en behandling, opretter du en konto og vælger at blive medlem på samme tid.
 • Hvis du allerede har en konto, kan du vælge at blive medlem ved at gå til "Mine sider" i logget ind tilstand.

Sørg også for at have accepteret at modtage vores nyhedsbreve for at modtage al kommunikation vedrørende dit medlemskab.