Rapide x GLOWiD - upptäck vårt nya samarbete!

Vi fyller hela tio år under 2023 och det kommer vi att fira med ett unikt samarbete du aldrig sett förut där vi kombinerar det bästa av två skönhetsvärldar - 
K-beauty och ögonbryn. 

Mellan den 2/10-31/12 kan du boka vår jubileumsbehandling som vi har tagit fram i samarbete med våra vänner på GLOWiD som är återförsäljare, distributörer och givetvis experter på koreansk hudvård, även kallat K-beauty. 

Tillsammans har vi satt ihop en behandling där du kan avnjuta en ansiktsbehandling i sex steg med fokus på glow, fukt och total avslappning med produkter från exempelvis Dr Ceuracle, Klairs och GLOWiD tillsammans med vår mest bokade brynbehandling Luxe Brows. Behandlingen innehåller rengöring, återfuktning, kryomassage, sheetmask, fuktkräm och vår unika doftritual tillsammans med brynfärg efter önskemål, trådning och formning samt styling.

Du kan även välja boka ansiktsbehandlingen bara som den är, eller lägga till den till din favoritbehandling hos oss - maila den Brow Bar du bokat på så hjälper vår personal dig att lägga till den! 

Rapide x GLOWiD Treatment + Luxe Brows

45min, 750kr

Få den unika ansiktsbehandlingen i samarbete med GLOWiD – tillsammans med vår mest bokade behandling Luxe Brows.


Det ingår rengöring, återfuktning, kryomassage, sheetmask, fuktkräm och vår unika doftritual tillsammans med brynfärg efter önskemål, trådning och formning samt styling.

Boka nu

Rapide x GLOWiD Treatment

20min, 395kr

En avslappande 6-stegs ansiktsbehandling med koreansk hudvård från våra vänner på GLOWiD. Fokuset ligger på glow, fukt och total avslappning.


Det ingår rengöring, återfuktning, kryomassage, sheetmask, fuktkräm och vår unika doftritual.Boka nu