Årets bästa vecka är här - Black Week.

Upptäck årets erbjudanden och unna dig din favoritbehandling eller uppdatera bryngardebroben.

 

🖤

 

Mellan den 20-27/11 får du 20% rabatt på en valfri behandling (ej fransförlängning). Gäller för bokning online, på plats eller drop in.
Ingen rabattkod behövs!

 

🖤

 

Mellan den 20-29/11 får du 30% rabatt på ett köp av produkter online samt i våra Brow Bars (ej på Åhléns-varuhus).
Rabatten dras i kassan.

 

🖤

 

Missa inte att spana in våra bästa tips på behandlingar och produkter nedan!

 

Boka en behandling

Brow Lift

50MIN / 750KR.
Upptäck Brow Lift - 2020 års hetaste trend.
Drömmer du om fylliga, lättformade bryn? Då är denna behandling som innehåller en permanent, trådning, färg, samt behandling med protein och keratin perfekt för dig.

 

Luxe Brows

25MIN / 399KR.
Vår mest bokade behandling. Trådning, formning och färgning anpassat efter dina bryns behov (och dina önskemål).

 

Lash Lift

60MIN / 950KR.
Ge dina fransar ett riktigt lyft och räkna md att kunna skippa mascaran de kommande 4-6 veckorna med en Lash Lift. Vi böjer dina fransar in en effektfull L-böj.

 

Lash Curl + Luxe Brows

50MIN / 1149KR.
Ge dig själv en extra boost med en combo-behandling! Lash Curl permanentar dina fransar i en fin C-böj med Luxe Brows trådar, formar och färgar din bryn efter önskemål.

 

Handla produkter

Vår absoluta storsäljare! En brynpenna med en triangulär spets som gör det enkelt att fyll i och forma alla sorters bryn med endast en produkt. Passar allt från nybörjare till proffs!

 

Sold out

Förstärk din mjuka form med en mjuk produkt. Vår Brow Shadow har två nyanser, en ljusare och en mörkare så att du kan hitta din ultimata nyans. Används bäst tillsammans med Brow Pencil Loose 2.

 

Sold out

Vår populära oljefria rengöring i form av ett behagligt skummande mousse. Passar lika bra för att skonsamt rengöra området runt ögonen efter en Lash Lift eller fransförlängning som för hela ansiktet.

 

Sold out

Bästa kompisen till alla våra stylingprodukter - fixera din brynlook med vår omåttligt populära Brow Gel Clear. Passar alla sorters bryn och håller de mest envisa stråna på plats, det vågar vi nästan garantera!

 

Sold out