Allt du vill veta om Rapide x GLOWiD Treatment - Limited Edition!

Allt du vill veta om Rapide x GLOWiD Treatment - Limited Edition!
Vi fyller hela tio år under 2023 och det kommer vi att fira med ett unikt samarbete du aldrig sett förut där vi kombinerar det bästa av två skönhetsvärldar - K-beauty och ögonbryn! Mellan den 2/10-31/12 kan du boka vår jubileumsbehandling som vi har tagit fram i samarbete med våra vänner på GLOWiD som är återförsäljare, distributörer och givetvis experter på koreansk hudvård, även kallat K-beauty. 

Vad du kan välja mellan: 

Rapide x GLOWiD Treatment + Luxe Brows – Limited edition!

Få den unika ansiktsbehandlingen i samarbete med GLOWiD – tillsammans med vår mest bokade behandling Luxe Brows.

Det ingår rengöring, återfuktning, kryomassage, sheetmask, fuktkräm och vår unika doftritual tillsammans med brynfärg efter önskemål, trådning och formning samt styling. 

Erbjuds endast mellan 2 oktober- 31 december 2023. 
45 min – 750kr
BOKA HÄR

 

Rapide x GLOWiD Treatment – Limited edition!

En avslappande 6-stegs ansiktsbehandling med koreansk hudvård från våra vänner på GLOWiD. Fokuset ligger på glow, fukt och total avslappning.

Det ingår rengöring, återfuktning, kryomassage, sheetmask, fuktkräm och vår unika doftritual.

Erbjuds endast mellan oktober-december 2023.
20 min – 395kr
BOKA HÄR

Behandlingen går dessutom att addera till vilken behandling du vill på vår meny - mejla bara Brow Baren du gjort din bokning hos så hjälper dom dig att lägga till behandlingen! 

 

Vad du kan förvänta dig: 

Alla sex steg med koreansk hudvård från GLOWiD är omsorgsfullt sammansatt för att harmonisera med alla typer av hud, och passar därför även perfekt för en känslig hudtyp. 

Den extraordinära ansiktsmassagen som ingår i behandlingen är med hjälp av ett uppfriskande koreanskt ansiktsverktyg som kallas för Cryo Tool. Denna ansiktsmassage är en fullständig upplevelse i sig och lägger till en ytterligare dimension av njutning till hela behandlingen och verkar både uppstramande och svalkande. 

Och självklart ska du inte lämna salongen utan perfekta ögonbryn. Vår Luxe Brows behandling är en lyxig brynbehandling som på endast 25min ger dig allt du behöver: färg, form och styling. Vi färgar, formar och stylear helt utifrån dina önskemål för att kunna åstadkomma just dina drömbyn. Vår mest bokade behandling - och det är inte svårt att förstå varför!

Vad som utgör behandlingen:

☁️ Steg 1: Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad - Dessa rengöringspads är unika tack vare sin formula med 5 Probiotics Complex och Phyto G.Fer-kefir. De avlägsnar effektivt smink, talg och andra föroreningar, samtidigt som de balanserar pH-nivån i din hud och återfuktar den.

☁️ Steg 2: Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner - Denna fantastiska geltoner är laddad med sex olika hyaluronsyror som ger din hud en intensiv återfuktning. Ingredienser som Pro vitamin B5, B3, och Fructan främjar hudens hälsa och elasticitet.

☁️ Steg 3: Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis Ampoule - Denna ampull är en av våra mest populära produkter och ger din hud omedelbar lyster. Ingredienser som ren propolis, bidrottninggeléextrakt, havstornextrakt, Panthenol (vitamin B5) och Niacinamid (Vitamin B3) arbetar tillsammans för att reparera och skydda din hud.

☁️ Steg 4: Dr. Ceuracle Cryo Tool - Hudkylverktyg - Detta verktyg hjälper till att minska porernas storlek och dämpa svullnad. Med tekniken bakom Cryo Terapi, som använder låga temperaturer, bekämpar det värmeinducerad hudproblem.

☁️ Steg 5: GLOWiD Glow & Plump Sheet Mask - Denna mask ger liv och lyster till glåmig hud. Ingredienser som Vitamin A (retinylpalmitat), peptider, natriumhyaluronat, adenosine, Gingseng rot, propolis och Vitamin E arbetar tillsammans för att öka hudens spänst, minska fina linjer och skydda mot oxidativa skador.

☁️ Steg 6: Klairs Rich Moist Soothing Cream - Denna kräm är speciellt utformad för känslig hud och stärker hudens skyddsbarriär med betaglukan, jojobaolja och ceramider. Det förbättrar också hudens naturliga celluppbyggnadskapacitet och är perfekt för alla hudtyper, särskilt känslig hud.

 

☁️ Steg 7: Rapides doftritualEn avslappnande doftritual där du får djupandas vår egna eteriska olja med dofter av lavendel, pepparmynta och apelsin, där du garanterat kommer att lämna salongen i total zen-mode.Möt hösten och vintern med dessa behandlingar som garanterat kommer att lämna dig med snyggare bryn och en strålande hud. Läs mer och boka HÄR!
Previous Article Next Article