OM OSS

Rapide grundades 2013 i Katrineholm av en mor och dotter med målet att bli det ledande företaget i Norden inom ögonbryn och ögonfransar.

Vi erbjuder behandlingar inom detta nischade område och har idag drygt 17 stycken Brow Bars fördelat på sju städer i Sverige. 2016 tog vi fram vår första produktlinje och under hösten 2021 bytte vi ut och uppdaterade hela kollektionen - resultatet blev de perfekta produkterna du kan använda för både bryn och fransar varje dag.

Vill du veta mer om vår historia, varför vi använder trådning som hårborttagning eller helt enkelt varför Rapide kom till? Klicka nedan för att läsa om Rapides historia genom våra grundares ögon.

MÖT VÅRA GRUNDARE

Vi på Rapide jobbar mot att skapa ännu fler skönhetsupplevelser runt om i Sverige.
Vi skapar dessa tillfällen genom att öppna 2-3 Brow Bars om året på väl valda köpcentrum, gator och städer för att underlätta våra kunders vardag med en skräddarsydd behandling i Rapide-fart och professionell kvalité.

 

Under hösten 2023 fyller Rapide 10 år som bolag och det firas genom att gå in i en ny marknad i Norden -Danmark. Vi öppnar vår nya Brow Bar den 23 oktober i centrala Köpenhamn på Magasin Du Nord där vi kommer erbjuda samtliga av våra tjänster och produkter.

 

Det bakomliggande projektet för vår expansion i Danmark har delfinansierats av EU-stöd.