Här är behandlingarna som håller - hela sommaren!

Här är behandlingarna som håller - hela sommaren!

När solen skiner starkare och temperaturen stiger är det skönt att minska på smink och istället förstärka den naturliga skönheten. Men med varma dagar, svett, sol och bad kan det ibland vara svårt att veta hur man både ska se fräsch ut och få resultaten att hålla. Upptäck hur dessa tre populära behandlingarna kan förvandla din look och varför de är perfekta för sommarsäsongen! 

 

1. Brow Lift 

Brow Lift, även känt som ögonbrynslaminering, är en revolutionerande behandling som hjälper till att forma och fixera ojämna eller glest växande ögonbryn i önskad form. I behandlingen ingår även brynfärg och formning, vilket skapar definition till ansiktet och framhäver alla strån du inte visste fanns. Denna procedur resulterar i en fylligare, mer definierad och perfekt trimmad look. 

 Tid: 50 min

Pris: 799 kr

Hållbarhet: 6-8 veckor

 

Varför det är perfekt för sommaren:

Under sommaren kan våra ögonbryn bli ostyriga på grund av fuktighet, och svett kan göra det svårt att bibehålla någon from av brynstyling. Brow Lift däremot erbjuder en vattenresistent lösning som bibehåller den önskade fylligheten oavsett vad du gör. Behandlingen sparar tid och ansträngning genom att eliminera behovet av daglig grooming, vilket gör att du utan ansträngning kan ha fantastiska ögonbryn samtidigt som du njuter av utomhusaktiviteter i solen och i vattnet.

 

2. Lash Lift

Lash Lift är en populär behandling som är utformad för att förstärka dina naturliga fransar genom att ge dem en semi-permanent lyft, böjning och separation. Genom att använda en skonsam permanent lyfter denna procedur fransarna från roten, vilket resulterar i en öppen blick och fylligt utseende som varar i veckor. Med Lash Lift kan du säga adjö till mascara och omfamna enkel naturligt långa fransar hela sommaren.

 Tid: 60 min

Pris: 999 kr

Hållbarhet: 6-8 veckor

 

Varför det är perfekt för sommaren:

Under de heta sommarmånaderna kan tung mascara smeta ut, rinna eller klumpa sig på grund av svett och vattenexponering. Lash Lift erbjuder den perfekta lösningen genom att eliminera behovet av mascara samtidigt som det ger vackert böjda och lyfta fransar. Oavsett om du simmar, vandrar eller svettas ser Lash Lift till att dina fransar och ögon förblir fantastiska.

 

3. Brow Lift + Lash Lift

För dem som söker den ultimata sommarredo looken är kombinationen av Brow Lift och Lash Lift en riktig game-changer. Genom att kombinera båda behandlingarna samtidigt kan du uppnå ett effektfullt och glamoröst resultat som ramar in ditt ansikte. Brow Lift formar dina ögonbryn medan Lash Lift förstärker dina fransar, vilket skapar en fängslande och strålande look som står emot sommarvärmen. 

 Tid: 90 min

Pris: 1650 kr

Hållbarhet: 6-8 veckor

 

Varför det är perfekt för sommaren:

Kombinationen av Brow Lift och Lash Lift är det perfekta valet för sommaren. Inte bara får du välvårdade, lyfta fransar, utan också perfekt formade ögonbryn som ramar in ditt ansikte på ett felfritt sätt. Detta dynamiska duo kräver minimalt underhåll, vilket säkerställer att området runt dina ögon förblir fantastiskt vackert under hela sommarsäsongen. Med Brow Lift + Lash Lift-kombinationen kan du självsäkert ge dig ut på alla sommaräventyr och se fantastisk ut samtidigt som du känner dig fabulös. 

 

Slutsats

När det gäller sommarskönhet är Brow Lift, Lash Lift och den kraftfulla kombinationen av Brow Lift + Lash Lift tre behandlingar som ger enastående resultat. Dessa procedurer erbjuder långvariga resultat och ser till att dina ögonbryn och fransar håller sig perfekta trots värme och fuktighet. Omfamna sommarens lättsamma anda och bli redo för sommaren med dessa transformerande behandlingar. Boka ditt besök hos oss här!

Previous Article Next Article