Julklappsguide

Julklappsguide

Snart är det jul och dags att ta tag i julklappshandlingen. Att hitta den perfekta julklappen till hela familjen kan vara svårt och tidskrävande, men att ge bort extra omtanke för någons fransar och bryn slår aldrig fel. Här har vi tagit fram våra bästa julklappstips till nära och kära som gillar skönhet!

Till den bekväma skönhetsälskaren

Somliga gillar när det går enkelt mer än andra, och för dom personerna har vi flera produkter som det både går snabbt och enkelt att använda. Om personen har en tydlig form men vill tillföra färg, fixering och volym finns Tint & Fiber Brow Gel. Med en enkel applicering med den lilla konformade borsten ger den fylliga, definierade och välformade bryn på ett kick. Om personen gillar ett mer definerat resultat kan vi rekommendera bästsäljaren Brow Twist; en snedställd triangelformad penna med en vattenresistent formula som erbjuder den perfekta balansen av pudrig och krämig textur som är snabb och enkel att använda. Resultatet ger välformade, naturliga bryn med en hög pigmentering och lång hållbarhet. 

Till den passionerade skönhetsälskaren

För den lite mer erfarna och dedikerade skönhetsälskaren som prioriterar en längre brynstyling passar vår populära Brow Lift Soap utmärkt; en mild, transparent Brow Soap som håller de mest ostyriga brynen på plats. Den lyfter och skulpterar brynen olikt någon annan av våra brow setters, med extra bra fixering och fyllighet samtidigt som de aktiva ingredienserna vårdar och stärker hårstråna. 

Om denna skönhetsälskare inte redan färgar brynen själv hemma i dagsläget är Brow Tint oavsett en perfekt julklapp till de flesta. I boxen finns alla tillbehör som man kan behöva för att färga ögonbrynen, när och var man vill. Den innehåller dessutom tre olika färgnyanser som gör att personen kan få till den perfekta nyansen utan att du behöver välja fel färg. 

Till skönhetsälskaren som har allt 

Om personen redan har allt erbjuder vi två olika digitala presentkort som både levereras till din mailadress och innehåller en kod du antingen uppger i kassan i vår webbshop, eller på plats i en av våra Brow Bars när du ska betala för din gjorda behandling eller produkter på plats. Perfekt om du vill att personen själv ska kunna bestämma vad den vill ha och när den vill utnyttja det! 

Köp ditt presentkort att använda för köp av produkter i Rapides webbshop här, eller köp ett presentkort för att använda för behandlingar och produkter i våra Brow Bars här

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Färga brynen hemma med nya Brow Tint!

Enkel styling med ögonbrynsgel

Previous Article Next Article