Möt våra stylister: Ebba L, Nova Lund

Möt våra stylister: Ebba L, Nova Lund
Magin händer ute i någon utav våra Brow Bars. Här skapar vi den bästa skönhetsupplevelsen genom att framhäva och forma över 100.000 par ögonbryn varje år. På varje Brow Bar har vi en Brow Bar Manager som har sitt team av noggranna, kreativa och professionella Brow Artists. Här får du möta Lucia som är Brow Bar Manager på Emporia, Malmö!

 

Hej Ebba! Vilken är din favoritbehandling på Rapide?

"Favoritbehandling är combobehandlingen Lash Curl + Luxe Brows då brynen ramar in hela ansiktet och pricken över i:et är att hela blicken lyfts med böjda fina fransar"

 

Vilken är din favoritprodukt från Rapide?

"Svåraste frågan då jag tycker att alla våra produkter håller otroligt hög nivå och är fantastiska i att ge det resultat som dem är menade för. Men måste jag välja en skulle det bli Marking Brow Pen då den är så mångsidig. Inte nog med att den kan göra alla olika typer av bryn till perfektion så kan man även använda den som eyeliner, göra fake fräknar och som läppenna"  

 

 

Vad är det bästa med att jobba på Rapide?

"Att få vara med på Rapide i sin ständiga utveckling som företag och vara en del av en organisation som är experter inom sitt specifika område är så otroligt inspirerande"

Previous Article Next Article