Smala ögonbryn utan att använda pincett

Smala ögonbryn utan att använda pincett

När det kommer till skönhet är det vissa looks som aldrig går ur stil. Den lilla svarta, eller en klassisk rödmålad läpp till exempel, kommer alltid att vara två säkra kort. Andra looks däremot blir mer kortvariga trender, som kommer och går genom tiden. En trend som växt sig väldigt stor under 2023 är 90-talets och början av 2000-talets smala bryn. Men till skillnad från alla de som hakade på denna trend för 30 år sedan är det idag mycket enklare att skapa denna brynlook utan att behöva plocka sönder sina bryn med en pincett. Följ våra 4 enkla steg för att skapa höstens hetaste bryntrend, samtidigt som du bevarar din goda hårväxt.

 

1. Borsta dina bryn på plats

Första steget i att skapa en illusion av smala bryn är att borsta dina bryn på plats i önskad form. För att du ska kunna skapa den där smala och väldefinierade looken så bör du borsta håret rakare i riktningen som de växer och inte uppåt, då detta skapar ett mer voluminöst och fylligt bryn.

 

2. Definiera din båge

För att skapa en illusion av smala och väldefinierade bryn är det viktigt att du definierar din naturliga båge. Detta gör du enklast med hjälp av en brynpenna med tunn spets. Vår Marking Brow Pen är perfekt för detta. Med den skapar du enkelt extra fin applicering och struktur. Fyll i din båge och den övre halvan av ditt bryn för att ge ögonbrynet ett naturligt lyft. Använd gärna även pennan för att förlänga ditt bryn en aning. Detta kan också hjälpa till att få dina bryn att upplevas som smalare.

 

3. Fixera din brynform

Efter att du borstat dina bryn till önskad form, och fyllt i dem med en ögonpenna så använder du en transparent brow soap för att kunna tämja håren. Vår Brow Lift Soap är en av våra bästsäljare, och med den kan du enkelt få mer kontroll på brynen tack vare den vaxiga formulan. Använd bryntvålen för att dra dina brynstrån lätt innåt och åt sidan samtidigt som du fixerar dem. Om du vill ha ännu smalare bryn kan du tvinna dem med hjälp av dina fingrar för att “nypa” ihop dem. Detta lilla trick kommer att hjälpa dina bryn att bli hälften så stora på nolltid.

 

4. Använd concealer

För att framhäva din tunnare brynform ytterligare är det en god idé att använda en concealer både under och över dina bryn. Med Calming BB Concealer förstärker du din styling samtidigt som den mattar och naturligt smälter in i hyn. Dess BB-formula ser även till att balansera och bevara fukt i din känsliga hud. Genom att ljusa upp huden runt dina bryn blir din styling ännu mer definierad och det blir verkligen pricken över i:et för dina nya, smala bryn.

Previous Article Next Article