Fördelar med att tråda överläppen

Fördelar med att tråda överläppen

Med vårsolen på intåg är det även vanligt att man börjar uppmärksamma sin hårväxt i ansiktet mer, och kanske framförallt stråna som växer runt munnen. En av våra mest älskade behandlingar är trådning och många väljer att lägga till det i samband med sin vanliga bryn eller fransbehandling. Denna hårborttagningsmetod har varit en vanlig skönhetsmetod i decennier och är ett av de mest skonsamma sätten att bli av med oönskad hårväxt. På Rapide erbjuder vi trådning av olika områden och ett av de allra vanligaste är trådning av överläppen. Nedan listar vi några av många fördelar med att tråda din överläpp!

 

Skapa härlig lyster

En av de allra största fördelarna med trådning är den exfolierande effekten. Genom trådning sätter du igång blodcirkulationen vilket förbättrar både lyster och skapar en mjukare hudyta. Bäst resultat kan du se under årets kallare månader då huden lätt blir torr och glåmig.

 

Få jämnare resultat med ditt smink

Att tråda överläppen kommer att se till att ditt smink lägger sig mycket bättre på huden. Genom att eliminera håret runt din överläpp lägger sig sminket direkt på din hud istället för som en hinna ovanpå dina hårstrån.

 

Bli av med mörka skuggor

Upplever du ibland att du har en mörk skugga ovanpå din överläpp? Genom att tråda överläppen ser du istället till att ljusa upp området kring din läpp. Som pricken över i:et upplevs även dina läppar mycket fylligare i och med att din amorbåge fått en ljusare look och en naturlig highlighter.

 

Skonsam hårborttagning

En annan vanlig hårborttagningsmetod är vax, men visste du att trådning är en mycket skonsammare metod? Tekniken som man använder i trådning är både mer effektiv och mildare, och kräver inte att man drar och sliter i huden. I och med att den är så skonsam, slipper man inåtväxande hårstrån som lätt kan bli ett problem med andra hårborttagningsmetoder.

 

Passar alla hudtyper

Trådning passar även de allra mest känsliga hudtyper. I och med att trådning inte involverar starka kemikalier eller varmt vax är det mindre risk för irritation och skada på huden. Extra viktigt när man ska ta bort hår kring ett så ömtåligt område som munnen.

 

Är du intresserad av att testa trådning? Här kan du läsa mer och boka denna fantastiska behandling.

Previous Article Next Article