Back to work - 3 produkter du behöver efter semestern

Back to work - 3 produkter du behöver efter semestern

De allra flesta av oss är nu tillbaka från välbehövlig ledighet i form av semester och lov. Värme och bad är härligt, men du är inte ensam om du märker skillnad på dina bryn och fransar efter dessa veckor. För att kunna möta vardagen som ditt allra bästa jag är det därför viktigt att fylla på med mängder av fukt. Här tipsar vi om 3 produkter som gör susen på dina torra hårstrån efter semestern.

 

BROW MILK

Rädda dina torra bryn samtidigt som du skapar magisk styling? Jo, det finns faktiskt en sådan produkt. Vår Brow Milk innehåller aktiva ingredienser som pumpar dina hårstrån med fuktbindande och vårdande egenskaper medan du bär den. Produkten är en perfekt blandning mellan ett vax och ögonbrynsgel och erbjuder enkel applicering med den tillhörande 3-stegsborsten. Resultatet blir välformade, fixerade och välmående bryn som håller formen hela dagen.

 

LIFT & CURL MASCARA

Under sommaren är det många av oss som låter mascaran vila, men sol och bad sliter ändå på våra känsliga fransar. För att rädda dina uttorkade hårstrån är det därför en god idé att använda en mascara som ser till att vårda dina fransar under hela tiden som du bär den. Vår Lift & Curl skapar inte bara fantastisk längd och volym, utan den ser till att både skydda och stärka dina fransar också. Den innehåller även vitamin E som har en reparerande anti age-egenskap för dina känsliga hårstrån.

 

LEAVE IN TREATMENT

För dig som märker väldigt stor skillnad i hårkvalité på både fransar och bryn efter sommaren kan det vara en god idé att boka in dig på vår Leave In Treatment. Denna behandling är en riktig fukt- och näringsbomb och fungerar ungefär som en hårinpackning, fast för bryn och fransar. Behandlingen består av en intensiv keratin- och proteininpackning, och hjälper till att återställa hårets naturliga struktur och fukt i upp till 6 veckor.

Föregående artikel Nästa artikel