Dom bästa behandlingarna inför jul & nyår!

Dom bästa behandlingarna inför jul & nyår!

Nu är det inte många dagar kvar av 2023 och det är snart dags att kliva in i 2024. Julafton och nyår är till för att fira med sina nära och kära, men också en dag att få känna sig lite extra fin. Vi har listat några behandlingar att unna sig inför jul & nyår och de bästa produkterna att använda i samband med behandlingen för att du ska vara ditt snyggaste jag! 



Brow Lift för Perfekta Bryn

För att få snygga och välformade ögonbryn inför nyår är Brow Lift-behandlingen ett utmärkt val. Även känd som Brow Lamination, ger denna behandling dina bryn en permanent form som håller i upp till 6-8 veckor. För att ytterligare förlänga resultatet rekommenderar vi vår Brow Lift Soap som med sin tvål-formula håller brynen på plats och ger det eftersökta lyftet. För att ytterligare förlänga effekten av din Brow Lift-behandling kan du också använda vår Brow Tint för att fräscha upp färgen. Färgen försvinner naturligt över tiden, men med Brow Tint kan du enkelt bibehålla den fräscha looken längre. 



Lash Lift för Wow-effekt

För en wow-effekt utan att använda lösfransar är Lash Lift-behandlingen perfekt. Med en innovativ teknik böjs fransarna direkt från roten i en skarp L-form, vilket ger en fantastisk längd och fyllighet i upp till sex veckor.

För att komplettera behandlingen rekommenderar vi vår Care Mascara, boostad med extra fukt och näring för att förlänga hållbarheten utan att kompromissa med mascaran. Om du inte vill använda mascara går det utmärkt att också använda vår Clear Brow Gel som en transparent mascara, där du samtidigt får en fukt-boost tack vare glycerin och panthenol i formulan. 



Fabulous Brows för Naturlig Elegans

För dem som föredrar en mer naturlig men ändå definierad look är vår behandling Fabulous Brows det perfekta valet. Vi formar, färgar och stylar dina bryn för ett vackert resultat. För en extra festlig touch rekommenderar vi The Fabulous Trio – ett produktkit speciellt utformat för att komplettera vår populära Fabulous Brows-behandling. Kittet innehåller tre essentiella produkter för definierade bryn och intensiva fransar.


Med dessa fantastiska behandlingar och produkter kommer du garanterat att stråla på nyårsfesten! Kom ihåg att boka din tid i förväg för att säkerställa att du får den perfekta looken inför det nya året. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd och glamorös övergång till 2023! 

Föregående artikel Nästa artikel