Vår co-founders must have - 3 produkter

Vår co-founders must have - 3 produkter

I november 2013 såg den första Rapide Brow & Lash Bar dagens ljus och wow vilken resa det har varit sedan dess. 2016 lanserade vi vår första produktkollektion och för två år sedan bytte vi ut och uppdaterade hela kollektionen. Resultatet? Perfekta produkter att använda till dina bryn och fransar varje dag. Någon som har varit med ända sedan starten är vår co-founder Tilda. Här tipsar hon om sina favoritprodukter som du helt enkelt inte får missa att testa denna sommar!

 

Brow Milk

”Den här perioden på året känns Brow Milk helt klockren för mina bryn då den lyfter och skulpterar på ett mjukt och naturligt vis. Jag njuter verkligen av att borsta in formulan för att den är plumpad med hyaluronsyra som har förmågan att binda fukt tusen gånger sin egen vikt. Det gör den till en perfekt fukt-boost till torra och trötta hårstrån”

 

Marking Brow Pen

”Med sin imponerande tuschspets som finfördelar pigmenten kan jag alltid känna mig trygg att skapa perfekta brynstrån när jag använder Marking Brow Pen. Den hårda vaxpennan på andra sidan går också att göra raka, men mjuka linjer med. Det gör den här pennan ultimat till vilken brynlook jag än vill skapa”

 

Care Mascara

“Jag har blivit kär på nytt i Care Mascara, den voluminösa borsten och vispade, krämiga, nattsvarta formulan gör att jag kan bygga upp både mycket volym och längd, fransarna ser fluffigt fylliga ut, håller sig flexibla och mjuka hela dagen, men är samtidigt lätt att tvätta av.”

 

Är du intresserad av att testa någon av Tildas favoritprodukter eller utforska resten av vårt sortiment av frans- och brynprodukter? Klicka här.

Föregående artikel Nästa artikel