Så får du din Lash Lift & Lash Curl att hålla bäst!

Så får du din Lash Lift & Lash Curl att hålla bäst!

Lash Lift och Lash Curl är två behandlingar perfekta för att få naturligt långa fransar, och självklart vill man att resultatet ska hålla sig snyggt så länge som möjligt! Om det dessutom är första gången du permanentar dina fransar så kan det vara svårt att veta hur du bäst tar hand om den inför nästa återbesök. Här delar vi med oss av våra bästa tips för hur du får din Lash Lift och Lash Curl att hålla bäst!

1. VAR FÖRSIKTIG!

Det låter säkert självklart men väldigt många har en vana att gnugga sig i ögonen på en daglig basis. Dina ögonfransar har en naturlig växtcykel vilket gör att vi naturligt tappar några fransar varje dag - och detsamma gäller för fransar som är behandlade. För att undvika att du tappar fler än nödvändigt så är det därför viktigt att du undviker att gnugga dig i ögonen, dra i dina fransar och att du är försiktig både när du applicerar och tar bort smink runt dina ögon.

2. UNDVIK DENNA TYP AV MASCARA!

Många skaffar Lash Lift eller Lash Curl för att slippa applicera mascara helt.

Om du däremot gärna vill kunna addera en ännu mer dramatisk look till dina fransar med hjälp av mascara bör du undvika att använda en med vattenfast formula. Att ta tvätta bort en vattenfast mascara kräver mycket mer intensivt gnuggande och då riskerar du att tappa ett flertal fransar i förtid. För att behålla ditt fina resultat längre bör du istället se till att använda en mascara som innehåller vårdande ingredienser och som du enkelt kan tvätta bort. Som vår populära Lift & Curl Mascara till exempel.

3. VAR NOGA MED VAD DIN SMINKBORTTAGNING INNEHÅLLER.

Om du använder sminkborttagning eller annan form av rengöring runt dina ögon bör du vara noga med att se till att produkten inte innehåller några oljor. Varför? Värme och olja öppnar upp fjällskiktet i hårstråt igen, och vid upprepade gånger kan permanenten därför släppa i mycket snabbare takt. Vår Cleansing foam är framtagen för skonsam rengöring efter fransbehandlingar och fungerar utmärkt att använda.

4. BORSTA DINA FRANSAR DAGLIGEN

Efter att du rengjort dina fransar är det även bra att borsta igenom dem med en ren mascaraborste för att behålla både form, volym och minimera risken att fransarna trasslar ihop sig.

 

Boka din behandling här!

Föregående artikel Nästa artikel