Är du en C- eller L-kurva?

Är du en C- eller L-kurva?

På Rapide erbjuder vi två väldigt populära behandlingar för dig som vill låta dina fransar ta en mer framträdande roll i ansiktet. Genom Lash Lift eller Lash Curl kan du ta dina fransar till nästa nivå och skapa en mer öppen och klar blick. Men vilken av dessa behandlingar passar just dig bäst? Här går vi igenom skillnaden mellan dessa två behandlingar och vilket resultat du kan förvänta dig.

 

Skapa en skarp L-kurva genom Lash Lift

Efter flera år av att fransförlängningar dominerat fransbehandlingar har Lash Lift de senaste året blivit en alltmer populär behandling. Genom ett Lash Lift kan du skapa ett effektfullt resultat men som ändå passar den moderna och naturliga looken. Genom innovativ teknik böjer vi fransarna i en skarp L-kurva på ett skonsamt sätt som inte bidrar till ökat slitage på dina känsliga fransar. Denna behandling är perfekt för dig som har lite kortare fransar och vill ha en mer effektfull look utan att behöva använda förlängning eller mascara.

 

Skapa en naturlig C-kurva med Lash Curl

Har du redan naturligt långa fransar? Då är Lash Curl behandlingen för dig! I denna behandling böjer vi dina fransar direkt från roten och skapar därmed en naturlig och mjuk C-kurva. Dina fransar får därmed ett lyft samtidigt som du får en piggare blick. Låt din mascara och fransböjare ligga kvar i din necessär och njut istället av ett snyggt och fixat resultat i flera veckor framåt.

 

Detta ingår i båda behandlingar

Oavsett om du väljer att utföra ett Lash Lift eller Lash Curl kan du förvänta dig böjda och vackra fransar i upp till 6 veckor. I dessa permanentbehandlingar ingår alltid fransfärg och en keratinbehandling som vårdar, stärker och framhäver dina fransar. Båda behandlingarna avslutas även med styling, och för dig som vill vårda dina fransar lite extra erbjuder vi även våra kunder att köpa till vår Leave In Treatment som är en intensiv keratin- och proteinbehandling. Denna behandling erbjuder total återhämtning för både bryn och fransar och ser till att återställa den naturliga strukturen i dina hårstrån. Behandlingen gör det möjligt att uppnå en fantastisk effekt som skyddar, föryngrar, återställer hårstråets struktur och ökar deras elasticitet och volym under lång tid. Boka din Leave In Treatment här!

 

Är du nyfiken på att testa ett Lash Lift eller Lash Curl? Här kan du läsa mer och smidigt boka din tid direkt online.

Föregående artikel Nästa artikel