Tråda ansiktet - Ge din hud nytt liv i vinter!

Tråda ansiktet - Ge din hud nytt liv i vinter!

Känns din hud torr och livlös under vintern? Då är du absolut inte ensam. Den kyliga luften är nämligen en mästare på att tömma porer och hårsäckar på fukt. Huden blir också känsligare och du kanske märkt att den inte klarar av samma typ av produkter som den vanligtvis gör.

För att väcka din hud på ett skonsamt sätt kan det därför vara en utmärkt idé att tråda ansiktet. På Rapide är vi experter på denna typ av hårborttagningsteknik som skapar både ett jämnare och mer hållbart resultat - samtidigt som det är skonsamt för din känsliga hud.

 

Hur trådning kan ge din hud nytt liv.

Trådning av ansiktet är inte bara fördelaktigt för att ta bort oönskad hårväxt utan det fungerar även som en föryngrade och peelande behandling. Under behandlingen så stimuleras din blodcirkulation vilket väcker din hud på nytt. Säg hejdå till din gråa vinterhy och hej till en silkeslen och friskare hudtextur! Då trådning är en skonsam hårborttagningsteknik utan användning av kemikalier eller varmt vax så passar den alla olika hudtyper - även den allra känsligaste.

 

Hur trådning går till.

Med hjälp av en tråd glider man varsamt över huden och drar upp hårstråna från roten utan att varken skada eller irritera dina hårsäckar. Denna teknik lämnar en mycket mer ren och jämn yta i jämförelse med andra tekniker där man antingen använder vax eller elektroniska apparater. Ditt hår behöver inte heller vara långt för att du ska kunna ta bort det med hjälp av trådning - det räcker med 1,5 millimeter.

 

Att tänka på efter att du trådat ditt ansikte.

Trots att trådning är en mycket skonsam behandling är det en god idé att vara lite extra försiktig de första 24 timmarna. Undvik därför gärna att sola, bada, basta eller träna under det första dygnet. Detta beror på att dina hårsäckar inte hunnit sluta sig under den tidsperioden och är med med de fortfarande infektionskänsliga. Du bör även vara försiktig med att röra hudytan eller använda aktiva produkter på området.

 

När du bokar trådning hos oss på Rapide ingår det även rengöring, en avslappnade doftritual och återfuktning. Läs mer och boka här!

Föregående artikel Nästa artikel