Gift Guide inför Mors-dag

Gift Guide inför Mors-dag

Sista söndagen i maj firar vi våra älskade mammor lite extra! Det finns många olika sätt att fira denna högtid på, och att ge bort lite extra kärlek till bryn och fransar till någon man tycker om är alltid en god idé. Nedan tipsar vi om några av våra produkter och behandlingar som är perfekta gåvor på mors-dag!

 

Färga bryn hemma med Brow Tint

Vårt hemmafärgningskit Brow Tint är en perfekt present till någon som inte vill lägga för mycket tid på styling, eller till någon som tycker är det är lite knepigt med att fixa brynen! Brow Tint gör det enkelt att skapa ett salongsresultat hemma i badrummet, och hjälper till med att skapa en tydligare form som blir enklare att styla. Varför inte inkludera Brow Tint i en korg med produkter för ett härligt hemmaspa? Hos oss hittar du även tops, pads, vår populära Duo Brush och Cleansing Foam - perfekta pordukter för att unna sig lyxig egentid i badrummet!

 

Presentkort för behandlingar

Bjud mamma på en avkopplande stund i stolen. På vår hemsida kan du smidigt köpa ett presentkort som går att använda på någon av våra olika Brow Bars. Har personen inte redan en favorit bland våra behandlingar tipsar vi lite extra för Brow Lift. En väldigt uppskattad behandling bland äldre som kanske har mindre välvuxna bryn. Nyfiken på exakt vad Brow Lift är och vad man kan förvänta sig för resultat? Läs mer här.

 

Lift & Curl Mascara

Ge din mamma en gåva som hon kan använda varje dag, och som dessutom visar hur mycket du bryr dig om hennes fransar! Lift & Curl Mascara ger fransarna volym, längd och intensitet med en rik, mattsvart färg samtidigt som den återfuktar, skyddar och håller fransarna mjuka och flexibla. Ingredienser inkluderar Seaweed Extract, Organisk Shea Butter och Vitamin E som stärker fransarna vilket särkilt behövs i takt med att vi blir äldre. 

Previous Article Next Article