Boka ett Brow Lift hos Rapide!

boka brow lift

Du har garanterat inte missat att Brow Lift är en oerhört populär behandling för ögonbrynen just nu. Vill du haka på trenden och se vad en Brow Lift kan göra för skillnad för dina bryn? Då är du varmt välkommen att boka tid hos oss på Rapide. 

Vi har många års erfarenhet av behandlingar för dina ögonbryn som exempelvis Brow Lift. Oavsett vad just du har för behov och önskemål för dina bryn ser vi till att anpassa din Brow Lift-behandling efter det. Vårt mål är att du alltid ska gå nöjd från oss, med precis det resultat du drömt om!

 

Vad är Brow Lift?

Brow Lift, även kallad Brow Lamination, är en behandling som innehåller en permanent som håller dina ögonbryn i en önskad form som håller i flera veckor. Vanligtvis riktar vi stråna uppåt, vilket ger brynen en fyllig och voluminös look. I en Brow Lift ingår även färg av bryn samt en proteinbehandling som gör dina hårstrån både fylligare och längre. Vi trådar och formar även dina bryn efter önskemål. Behandlingen bidrar till att ditt ansikte ser mer levande ut och ger ett härligt lyft.

 

Hur länge håller ett Brow Lift?

Effekten av en Brow Lift håller i upp till 6 veckor. Resultatet kan dock variera beroende på dina personliga förutsättningar och hur du underhåller behandlingen.  

Det är viktigt att undvika att blöta dina ögonbryn under 24h timmar efter behandlingen – efter det ska du dock blöta och borsta genom dina bryn varje morgon. 

 

Boka Brow Lift hos oss på Rapide

Att göra en Brow Lift-behandling hos oss går både snabbt och smidigt – du bokar snabbt din behandling med några klick via vår onlinebokning och vi har oftast många tillgängliga tider i din närhet samma dag. Behandlingen tar endast 50 minuter. 

Du kan alltid känna dig trygg med att alla våra Brow Artists levererar behandlingar med en kvalitetsstämpel.  Oavsett önskemål ser vi till att ge dig det resultat du önskar, med snyggt lyfta, formade och färgade bryn! 

 

Några av fördelarna med Brow Lift

 

  • Få fylligare ögonbryn

Ögonbryn som upplevs som smala gör ofta det på grund av att hårstråna ligger omlott och därför skymmer varandra. Ett Brow Lift gör det möjligt att få full kontroll på stråna och synliggöra fler, vilket gör att ögonbrynet upplevs mer fylligt.

 

  • Få en piggare blick
    I många fall har hårstråna i ögonbrynet en växtriktning nedåt mot ögat, vilket kan göra att ögonbrynet känns “tungt” och glest uppe i toppen. Med Brow Lift vänder du strånas riktning uppåt mot pannan, vilket ger ett fantastiskt lyft för hela ansiktet.

 

  • Forma dina bryn lättare

Om man är välsignad med buskiga bryn med många strån så gör laminerings-effekten att stråna ligger på plats och ser prydligt och välkammade ut, hela dagen varje dag.

 

 

Brow Lift före och efter 

Här nedan kan du se exempel på Brow Lift som vi har gjort på våra kunder. Som bilderna visar är det en enorm skillnad före och efter. 

I och med den lyftande effekt som behandlingen ger kan detta vara ett mycket bra alternativ att testa om man själv upplever att ögonbrynen hänger, att man ser trött ut eller att man bara vill liva upp sitt ansikte en aning. Ett Brow Lift gör verkligen stor skillnad! 

 

 

Rekommenderade produkter för eftervård av Brow Lift

 

Med Brow Lift kan hela ditt ansikte få sig ett ordentligt lyft med att endast förbättra det du redan har. Det är en skonsam behandling som görs snabbt och smidigt, där du kommer se riktigt fina resultat. 

 

Något du kan göra för att se ännu tydligare resultat av Brow Lift är att själv vårda och ta hand om dina ögonbryn. Det gör du förslagsvis med vår produkt Care & Growth Serum vilket är ett frans- och ögonbrynserum som ser till att dina naturliga ögonbryn blir tätare, kraftigare och längre. 

 

För en mer direkt effekt kan du vända dig till vår produkt Brow Lift Soap som vi själva kallar Brow Lift på burk. Med vår ögonbrynstvål kan du snabbt få den trendiga ”soap brow effekten” genom att själv forma och lyfta dina ögonbryn på det sätt du gillar. Har du gjort ett Brow Lift som är på väg att växa ur kan denna produkt hjälpa till att förlänga effekten.  

 

Samtliga av våra produkter är veganska och cruelty free. 

 

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Nya snygga bryn? 7 saker att tänka på inför semestern

Styla dina bryn till perfektion

Föregående artikel Nästa artikel