Julklappstips till den som älskar skönhet

Julklappstips till den som älskar skönhet

Med julen runt hörnet börjar det bli dags att inhandla julklappar. Att hitta den perfekta julklappen till hela familjen kan vara svårt och tidskrävande, men för den skönhetsintresserade har vi redan gjort jobbet åt dig! Här har vi tagit fram våra bästa julklappstips till nära och kära som älskar skönhet.

 

Till Self Care-fantasten

För den som inte kan få nog av mysiga och avkopplande spa-at-home kvällar rekommenderar vi våra nykomlingar Calming Scent Oil och Neroli Face Mist – två bästa vänner som förhöjer spakänslan i varenda badrum. 

Calming Scent Oil återfinns i vår signatur doftritual från våra behandlingar som med sin naturligt kraftfulla kombination av eterisk lavendel-, apelsin och pepparmyntsolja bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Hjälper till att lindra huvudvärk, stress och anspänningar. Neroli Face Mist är vårt ikoniska, återfuktande ansiktsvatten med en bas av floral-vatten från Neroli med aktiva ingredienser som passar alla hudtyper som även den återfinns i våra behandlingar. Piggar upp både hyn och sinnet med signaturdoften från neroli. En lätt spray som snabbt binder och bevarar fukt, verkar lugnande och vitaliserar huden.

Tillsammans med vårt kompletta Brow Tint kit för enkel och felfri hemmafärgning av bryn så kan spakvällen knappast bli bättre. I boxen ingår allt man behöver för att skräddarsy färgningen av sina bryn; tre olika nyanser med färg att mixa efter önskemål (Soft BrownDeep BrownMatt Black), en 15ml oxidant som aktiverar färgen, en återanvändbar kopp i glas för att mixa färgen samt spolborste och färgsticka för den perfekta appliceringen om och om igen.

 

Till skönhetsälskaren på språng

Alla känner vi någon som bara vill att det ska gå snabbt och enkelt att sminka sig – och självklart har vi produkter för dem! Om personen har en tydlig form och bara vill tillföra färg, fixering och volym rekommenderar vi Tint & Fiber Brow Gel. Med en enkel applicering med den lilla konformade borsten ger den fylliga, definierade och välformade bryn på ett kick. Om personen gillar ett mer definerat resultat kan vi rekommendera bästsäljaren Brow Twist; en snedställd triangelformad penna med en vattenresistent formula som erbjuder den perfekta balansen av pudrig och krämig textur som är snabb och enkel att använda. Resultatet ger välformade, naturliga bryn med en hög pigmentering och lång hållbarhet. För den som passar i en kall, brun nyans rekommenderar vi vår nya Brow Twist Refillable i färgen Ash Soft Brown (just nu endast tillgänglig i en nyans).

 

Till den erfarna brynälskaren

För den lite mer erfarna och dedikerade skönhetsälskaren som prioriterar en längre brynstyling passar vår populära Brow Lift Soap utmärkt; en mild, transparent Brow Soap som håller de mest ostyriga brynen på plats. Den lyfter och skulpterar brynen olikt någon annan av våra brow setters, med extra bra fixering och fyllighet samtidigt som de aktiva ingredienserna vårdar och stärker hårstråna. Komplettera med vår populära brynpenna Marking Brow Pen som är en helt unik produkt för dina ögonbryn i sin kombination av en flytande marker med tattoo-effekt tillsammans med en liten triangulär penna med extra fin applicering och struktur. 

Tillsammans är dessa två en oslagbar kombination!

 

Till skönhetsälskaren som har allt 

Om personen redan har allt erbjuder vi två olika digitala presentkort som både levereras till din mailadress och innehåller en kod du antingen uppger i kassan i vår webbshop, eller på plats i en av våra Brow Bars när du ska betala för din gjorda behandling eller produkter på plats. Perfekt om du vill att personen själv ska kunna bestämma vad den vill ha och när den vill utnyttja det! 

Köp ditt presentkort att använda för köp av produkter i vår webbshop här, eller köp ett presentkort för att använda för behandlingar och produkter i våra Brow Bars här

Previous Article Next Article