Ge dina fransar ett lyft - våra bästa tips för långa ögonfransar naturligt!

Ge dina fransar ett lyft - våra bästa tips för långa ögonfransar naturligt!

Våra ögonfransar får stå ut med en hel del. Idag är många noga med sin hudvård men hur många är det som faktiskt vårdar sina fransar? Genom att ge dina fransar lite extra kärlek kan de helt naturligt få den där fylliga looken som man så ofta kämpar med att uppnå genom mascara, förlängning eller lösögonfransar. Nedan listar vi våra bästa tips för välmående fransar!


1. Lägg undan mascaran ibland!

En riktigt bra mascara kan verkligen skapa den där rådjurs-looken som man gärna vill åt med långa och fylliga fransar. Men för att dina fransar ska må bra kan det vara värt att låta mascaran ligga kvar i necessären några dagar i veckan. De dagar som du sedan använder mascara kan det vara bra att använda en produkt som faktiskt ser till att ge fukt till dina fransar istället för att torka ut dom. Vår Lift & Curl Mascara skapar både längd och volym samtidigt som den återfuktar och skyddar dina fransar under hela tiden som du bär den. Slipp knastertorra fransar som smular med vår sammetslena, mattsvarta formula!


2. Gnugga inte bort din mascara!

Nej, man gnuggar ju sällan i sina ögon under tiden man har smink på sig, men när sminket väl ska tas bort är det många som hårdhänt gnuggar bort mascaran när dom tvättar ansiktet. Se till att investera i en skonsam rengöring, och kanske till och med en som är anpassad för just ögonsmink. Rengör fransarna varsamt genom att lätt massera in produkten och skölja med ljummet vatten.


3. Återfukta med ett serum.

Att använda ett serum på dina fransar kan du göra både i ett förebyggande syfte men även för att rädda slitna fransar som inte längre växer. Ett serum ser till att vårda och reparera dina fransar med fukt och ökar på så sätt densiteten. Ha som vana att alltid applicera ett serum på kvällen i samband med din hudvårdsrutin så stärker du fransarna under tiden du sover!


4. Du är vad du äter

Tro det eller ej, men kosten kan faktiskt även påverka fransarna. Om du är dedikerad till att få dina fransar att växa, se till att du får i dig ordentligt med protein, grönsaker och hälsosamma fetter så kommer du att märka en drastisk skillnad av din hårväxt för både fransar och bryn.

 

Previous Article Next Article