Få längre bryn och fransar med vårt serum

Få längre bryn och fransar med vårt serum

Vårt uppdaterade serum, Growth & Care Serum, är äntligen här! Det är speciellt framtaget för att vårda och reparera dina ögonfransar och ögonbryn. Med en kraftfull blandning av algextrakt, hyaluronsyra och peptider bidrar serumet till fylligare bryn och längre fransar.  

Hur fungerar det?

Serumet innehåller nyckelingredienserna algextrakt, hyaluronsyra och peptider som hjälper till att återbygga, reparera, återfukta och bilda nya hårsäckar. Det arbetar effektivt för att öka tillväxten samtidigt som det ger näring och styrka åt varje hårstrå. 

Algextraktet
 är skonsamt framställt för att bygga upp och stärka dina ögonfransar och ögonbryn. Det ökar också densiteten och volymen, vilket resulterar i fylligare och längre fransar och bryn.

Hyaluronsyra hjälper till att återfukta och återställa skadat och torrt hår vilket gör under för våra bryn. Det ger även ökad smidighet och mjukhet åt dina ögonfransar och ögonbryn.

Peptiderna i serumet arbetar för att förebygga brott och främjar ökad tillväxt genom att maximera bildandet av nya hårsäckar.

 

Vilka fördelar kan du förvänta dig?

Med Care & Growth Serum kan du förvänta dig imponerande resultat på kort tid. Redan efter 14 dagar börjar du märka effekten, och efter 42 dagar uppnår du full effekt. Du kommer att uppleva ökad volym, längd och täthet i dina ögonfransar och ögonbryn. Dessutom kommer dina hårstrån att bli starkare och mer motståndskraftiga - perfekt för dom skandinaviska väderförhållandena!

 

Utan prostaglandiner

Vi på Rapide är lite extra stolta över att vårt Care & Growth Serum inte innehåller prostaglandiner, vilket är en fördel för dem som föredrar produkter utan denna ingrediens.

 

Köp vårt nya och förbättrade serum i våra Brow Bar eller handla online här!

Previous Article