Få tillbaka färg & form på bryn efter semestern

Få tillbaka färg & form på bryn efter semestern

Visst är det härligt att släppa på krav och måsten under sommaren? Men nästan lika härligt är det att få komma tillbaka till rutinerna när hösten knackar på. Detta gäller även för dina bryn! Du är nog inte ensam om att använda både pincett och brynprodukter mer sparsamt under sommaren och det kan ofta leda till att dina bryn förlorar både önskad färg och form. Nedan ger vi 3 goda tips för hur du kan lämna dina vildvuxna sommarbryn bakom dig och möta hösten med fräscha och perfekt formade bryn.

 

LUXE BROWS

Det är inte svårt att förstå varför Luxe Brows är vår allra mest bokade behandling. Denna lyxiga brynbehandling är perfekt för sommarblekta bryn som även tappat sin form. På endast 25 minuter får du allt du behöver i form av färg, form och styling. I denna behandling ingår även en avslappnande doftritual och trådning. Vi garanterar att slutresultatet kommer få dig att känna dig fräsch och redo för kommande höst!

 

FABULOUS BROWS

Som en Luxe Brows fast med det där lilla extra! För dig som vill fixa både bryn och fransar efter semestern är Fabulous Brows den perfekta behandlingen. Utöver färg, form och styling av bryn ingår det även färgning av fransar. Pricken över i:et för en mer intensiv look mot din härliga sommarbränna. Även här ingår en avslappnande doftritual och trådning för extra lyxig och fixad känsla.

 

THE ULTIMATE KIT

Är du en av dem som inte hinner iväg till salongen direkt efter semestern? Oroa dig inte! Med vårt hemmafärgningskit Brow Tint får allt du behöver för att rädda solblekta byn. Avsluta sedan med vår populära Clear Brow Gel för att hålla din brynlook på plats. Är du inte van vid att färga bryn hemma? Här kan du läsa ett inlägg på hur du gör steg-för-steg. Och för dig som är lite osäker på hur du plockar dina bryn på bästa sätt har vi skrivit ett inlägg om det här.

Previous Article Next Article