3 sätt att förlänga din behandling på

3 sätt att förlänga din behandling på

Passade du också på att fixa dina bryn inför sommaren? Då är du inte ensam. Inför sommar- och semestertider går tiderna åt snabbt i våra Brow Bars då många gärna vill fixa en snygg och relativt underhållsfri look. Men när sommaren kommer med sol, bad och svett kan det vara utmanande att behålla de perfekt formade ögonbrynen som du lämnade salongen med. Men oroa dig inte! Det finns faktiskt några enkla knep att ta till för att förlänga ditt snygga salongsresultat.

 

Färga brynen hemma

Fräscha upp resultatet från din behandling på nolltid med hjälp av vårt hemmafärningskit Brow Tint. Du blandar smidigt själv ihop din valda nyans och skapar sedan enkelt ett lika snyggt resultat som om du gjort det på salongen. Med hjälp av Brow Tint kan du färga dina bryn när och vart du vill - den perfekta produkten att packa ned i necessären under semestern!

 

Spendera måttlig tid i sol och pool

Att sola och bada är två höjdpunkter med sommaren men för att ditt salongsresultat ska hålla så länge som möjligt så är det en god idé att göra detta med måtta. Kloret i en bassäng verkar extremt renande för våra strån (vilket du säkert upplevt för ditt huvudhår) och kan vid upprepade tillfällen laka ur dina bryn på sin färg. Samma gäller om du vistas mycket ute i solen; dina bryn bleks helt enkelt av solen och gör stråna ljusa. Om du gärna inte avstår från detta vill vi återigen slå ett slag för Brow Tint som gör det enkelt att fylla på med brynfärg under hela semestern.

 

Återfukta brynen

Våra bryn har en naturlig växtcykel på cirka 6-8 veckor innan de byts ut, men en försämring av hårets kvalité kan faktiskt skynda på denna cykel. På sommaren så är det inte bara vanligt att håret bleks utan solen bidrar även till att torka ut våra hårstrån. Ett torrt, och därmed illamående, hårstrå vill kroppen gärna byta ut och förkortar därför cykeln. Ett välmående hårstrå däremot vill kroppen behålla, vilket gör att det stannar längre. Väldigt logiskt, eller hur? Att använda vårdande brynprodukter kan därför vara en god idé både för att behålla dina hårstråns kvalité men även för att behålla ditt resultat från din brynbehandling.

Vår Brow Milk med sina aktiva ingredienser ser det till att vårda och tillföra fukt till dina hårstrån samtidigt som du kan avnjuta styleade bryn som håller sig på plats. Två flugor i en smäll!

 

Previous Article Next Article