Self Care day - Skäm bort dina bryn och fransar

Self Care day - Skäm bort dina bryn och fransar

Med julstök och stress bakom oss är det nu dags att blicka framåt in i 2023. Många av oss ser det nya året som en nystart och som en chans att jobba mot att bli sitt allra bästa jag, både mentalt såväl som fysiskt. En god sovrutin, regelbunden träning eller mindre tid framför skärmen är det många som vill prioritera, men mindre och ytligare saker kan ju faktiskt också göra att man känner sig bra både på in- och utsidan. Här ger vi tips på hur du kan skämma bort dina bryn och fransar med lite extra kärlek för att du ska gå in i 2023 som ditt allra bästa jag!

 

Exfoliera och återfukta

Att exfoliera ansiktet är bra för att avlägsna döda hudceller och syresätta din hud på nytt. Detta är även ett utmärkt sätt för att ta hand om dina bryn lite extra. Skrubba försiktigt igenom ögonbrynen med en ansiktsskrubb genom att använda lätta, cirkulerande rörelser med dina fingrar. Skölj sedan hela ditt ansikte tills det inte längre finns några korn kvar mellan hårstråna. Den här proceduren kommer att öka blodcirkulationen i ditt ansikte vilket både skapar ett härligt glow men som även stimulerar dina bryns tillväxt.

 

Addera lite färg.

Visst är det en oslagbar känsla att lämna salongen efter att man färgat och format sina bryn? Med vår Brow Tint kan du uppnå exakt den känslan, fast direkt hemma i badrummet. Använd denna produkt efter att du exfolierat så att du kan börja med en rengjord hud. Du blandar enkelt ihop din perfekta nyans i glaskoppen med den medföljande spolborsten och färgstickan. Välj själv hur pass täckande resultat du vill genom att följa verkningstiderna på baksidan av boxen.

 

Använd serum.

Efter exfoliering och färgning avslutar vi på topp genom att boostra stråna med fukt och näring! Oavsett årstid är det viktigt att återfukta dina känsliga hårstrån, eftersom att både väder och vind sliter på bryn och fransar. Vårt Care & Growth Serum innehåller aktiva ingredienser som ser till att binda och behålla fukten i dina strån. Applicera enkelt serumet med hjälp av den mascara-liknande borsten med en svepande rörelse på både bryn och fransar. Serumet kommer att hjälpa till att stärka dina strån samtidigt som bidrar till tillväxt och minskar håravfall.

 

Voila, på endast några minuter har du skapat ett salongsresultat framför badrumsspegeln!

Previous Article Next Article