Vad är skillnaden mellan ett Lash lift och fransförlängning?

Vad är skillnaden mellan ett Lash lift och fransförlängning?

Funderar du på att gå och fixa dina fransar? Idag finns det en mängd olika behandlingar för dig som eftersträvar en vaken look med täta och fylliga fransar. Två av de allra populäraste behandlingarna är Lash lift och fransförlängning. Här går vi igenom skillnaden mellan dessa två behandlingar för att göra det tydligare vilken av dem som kanske passar just dig bäst!

 

Fransförlängning

När du förlänger dina fransar så använder fransstylisten små individuella fransar som appliceras direkt på dina egna fransar. Fransarna fäster man med hjälp av lim. Limmet som man använder för denna process är ett långvarigt lim och varje frans appliceras försiktigt en åt gången. Behandlingen tar ofta några timmar och du har möjlighet att skräddarsy behandlingen efter dina egna önskemål.

Kanske önskar du bara något längre fransar och en tätare look? Eller så vill du satsa mer på en dramatisk look med tjocka och tunga fransar? Det är helt upp till dig själv. Mellan dina behandlingar behöver du inte oroa dig för att underhålla dina förlängning allt för mycket, dock krävs det minst ett besök i månaden för att hålla din fransförlängning både snygg och fräsch. Var också väldigt noga med att gå till en erfaren och utbildad fransstylist då en bra fransförlängning kräver någon som är både kunnig och ytterst noggrann. Gillar du extra-allt fransar och har inget emot att underhålla dom är fransförlängning för dig!

 

Lash lift

Att boka in sig på ett Lash lift är en annorlunda typ av behandling för att boosta dina egna fransar. Under ett Lash lift så permanentas dina fransar och stylisten skapar en fin böjning utifrån dina önskemål med hjälp av en permanentvätska och en spolborste. Lash Lift ger en L-böj som lyfter blicken och ger ett vaket intryck. Syftet med behandlingen är att få dina fransar att både se längre och fylligare ut, men skapar inte en fullt lika dramatisk look som en fransförlängning gör. Ett Lash lift tenderar att hålla sig snyggt längre än en vanlig förlängning eftersom effekten gradvis avtar i takt med att nya fransar växer ut. Gillar du något mer naturliga fransar med wow-effekt är Lash Lift för dig!

 

Vilken bör man då välja?

Om du helst av allt bara vill ha en liten boost för dina vanliga fransar i form av färg och volym, men fortfarande vill behålla en naturlig look så är Lash lift helt klart behandlingen för dig. Behandlingen kräver inte mycket underhåll från din sida och du behåller ditt fina resultat en längre period. Önskar du däremot att addera ordentlig längd till dina fransar och skapa en mer dramatisk look så kommer en fransförlängning passa dig som handen i handsken, trots att det kanske krävs återbesök inom en kortare tidsperiod.

 

Oavsett vad du föredrar så erbjuder vi på Rapide ett flertal olika fransbehandlingar för starka, fylliga och vackra fransar. Klicka här för att läsa mer!

Previous Article Next Article