Erbjudande för Glossybox-prenumeranter

Hej,

Vad roligt att du har hittat hit! Eftersom du är Glossybox-prenumerant och har fått testa på någon av våra produkter Brow Shadow eller Brow Paint vill vi även ge dig en chans att få prova på en behandling hos oss med hela 20% rabatt. Spana gärna in våra tips på behandlingar nedan!

 

Uppge koden GLOSSYBOX21 vid bokning för att utnyttja rabatten.

Erbjudandet gäller för bokningar utförda mellan 1-31/1 2021 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller att tillskriva en redan gjord bokning. Rabatten gäller ej för fransförlängningar.

 

 

Vill du veta vilken av våra Brow Bars som ligger närmast dig? Se vart vi finns här.

 

Brow Lift  

50MIN / 750KR.
Prova på trenden Brow Lift! En behandling som innehåller en permanent och en protienbehandling samt även keratin för att bygga upp hårstråna. Ger fylliga och lättformade bryn oavsett dina förutsättningar.

Luxe Brows

25MIN / 399KR.
Vår mest bokade behandling. Trådning, formning och färgning anpassat efter dina bryns behov (och dina önskemål) samt även doftritual och ögonmassage.

 

Lash Lift

60MIN / 950KR.
För dig som vill skippa mascaran de kommande 4-6 veckorna. Med en permanent böjer vi fransarna i en L-böj vilket ger en "lyft" effekt. En väldigt populär behandling som passar alla!

 

Classic Brows

15MIN / 299KR.
Vår mest klassiska trådbehandling för dig som kanske fixar dina ögonbryn för första gången. Det ingår trådning, formning, doftritual och ögonmassage.