MED ANLEDNING AV COVID-19

 

Kära kunder,

Med anledning av spridningen av COVID-19 vill vi informera er om våra hygienrutiner samt åtgärder vi vidtar för er trygghet.

Då våra behandlingar utförs nära ansiktet har vi alltid en hög hygienstandard som kommer från vår sedan innan utarbetade hygienpolicy. Vår utökade hygienpolicy innehåller bland annat rutiner som säkerställer att:

  • Alla verktyg rengörs och desinficeras noga mellan varje kund.
  • Handsprit används i varje behandling för både oss och kund. Vi har alltid handsprit tillgängligt och har utökat denna tillgänglighet.
  • Vår personal jobbar aldrig om de uppvisar symptom på förkylning eller annan virus eller bakteriesjukdom.
  • Vi desinficerar även alla ytor/stol noga efter varje kund, samt använder varannan stol på enheter som har fler än en för att öka avståndet mellan både kunder och kollegor.
  • Våra stylister bär personliga, tvättbara munskydd när de utför behandlingar. Vi erbjuder även dig som kund att få ett engångsmunskydd att använda under din behandling - fråga din stylist!
  • Vi uppmanar våra kunder att inte ta med sällskap till sin behandling för att undvika att det uppstår trängsel på våra enheter - vi har en policy på att max fyra stycken personer får vistas på varje Brow Bar samtidigt.
  • Om du vill säkerställa att du är ensam med endast din stylist inför vi från och med den 23/11 en ensamhetsgaranti - för bokningar mellan klockan 10-12 har vi endast bemannat med en stylist på alla våra Brow Bars.

 

 

För er ytterligare trygghet vill vi uppmana kunder som har bokat eller bokar en tid för behandling att vid uppvisande av symptom på sjukdom boka om din tid. Kontakta din Brow Bar för hjälp med om eller avbokningar här.

Vi har justerade öppettider på ett antal Brow Bars, vänligen se denna sida för att se vilka speciella öppettider som gäller här.

 

Vi ses snart!