Steg för steg-guide: Så fyller du i ögonbrynen som ett proffs!

Steg för steg-guide: Så fyller du i ögonbrynen som ett proffs!

Vackert formade och fylliga ögonbryn kan verkligen lyfta fram ditt ansikte och ge dig en fantastisk look. En brynpenna är ett perfekt verktyg för att skapa definition och fyllighet i ögonbrynen. Men hur gör man egentligen för att få till de perfekta ögonbrynen? Oroa dig inte! I den här steg för steg-guiden kommer vi att visa dig hur du kan använda en brynpenna för att fylla i och forma dina ögonbryn som proffsen gör!

 

 

Steg 1: Borsta igenom 

Börja med att borsta igenom brynen med en spolborste för att ge brynen en jämn form. 

 

Steg 2: Skapa en grundlinje

Börja med att skapa en grundlinje längs undersidan av dina ögonbryn. Använd brynpennan för att följa brynens naturliga form och dra försiktigt streck längs undersidan av brynen. Dra sedan ett sträck på ovansidan av brynet och avsluta mot vingen. 

 

Steg 3: Fyll i brynen

Nu är det dags att fylla i själva brynen. Använd små, lätta pennstreck för att fylla i glest hår eller tunna områden. Följ brynens naturliga riktning och arbeta dig försiktigt genom brynen. Änden av brynet, svansen, kan vara mörkare än längst fram i brynet. Var därför noga med att vara lätt på handen ju närmre näsan du kommer för att undvika en onaturlig och skarp look.

 

Steg 4: Borsta igenom och forma brynen

Efter att du har fyllt i brynen och är nöjd med formen är det viktigt att borsta igenom dem för att blanda färgen och skapa en naturlig look. Använd en spolborste för att borsta igenom brynen i hårets riktning. 

 

Steg 5: Sätt brynen på plats

För att hålla brynen på plats och addera ytterligare fyllighet kan du använda dig av en brow setter. Vilken produkt som passar dig är individuellt, men du är välkommen att ta vårt quiz där vi genom ett antal frågor kan hjälpa dig kommer fram till rätt match för dig. Ta quizet här!

 

Att fylla i ögonbrynen med en brynpenna kan vara en enkel och effektiv metod för att få vackert formade och fylliga bryn. Genom att följa de steg för steg-guiden ovan kommer du att kunna skapa en naturlig look och definiera dina ögonbryn på ett proffsigt sätt. Kom ihåg att övning ger färdighet, så var inte rädd för att experimentera och hitta den teknik och nyans som passar dig bäst. Upptäck vårt utbud av produkter här för att hitta din nya brynrutin!

Föregående artikel Nästa artikel