Styla din bryn till perfektion!

Styla din bryn till perfektion!

Har du någon gång testat ett filter eller en app som tar bort dina ögonbryn? I sådana fall vet du att man utan sina ögonbryn kan se ut som en helt annan människa. Formen och färgen på brynen kan göra en enorm skillnad, och det kan därför vara bra att veta hur man ska tänka när man ger sig in i världen av brynstyling. Nedan listar vi fem tips för hur du ska styla dina bryn till perfektion!

1. Plocka med måtta!

Vi har alla varit där någon gång - man börjar plocka dom små stråna runt ögonbrynen, men rätt som det är så har man plockat alldeles för mycket. Har du otur kanske inte håret växer tillbaka, och du får plötsligt jobba ännu hårdare med att fylla i brynen. Låt pincetten arbeta lugnt och metodiskt och plocka alltid vid ett och samma tillfälle med tre veckors intervaller. Då behåller du lättast din naturliga form eftersom att du kan avgöra vilka strån som hör till din önskade form - och vilka som inte gör det.


2. Välj en bra ögonbrynspenna!

Att jobba med bra produkter när du fyller i dina bryn är A och O. Du vill välja en ögonbrynspenna som är lätt att applicera, har bra med pigment och är i en passande nyans. Vår Marking Brow Pen ger extra fin applicering och struktur med sina två sidor och två nyanser, samtidigt som den innehåller ämnen som vårdar dina känsliga hårstrån och stärker dem inifrån. Du får alltså både snygga och välmående ögonbryn. Bättre blir det inte!


3. Var försiktig med din båge!

En hög båge på dina ögonbryn kan skapa ett dramatiskt uttryck och det är givetvis helt upp till dig själv hur du föredrar att måla din båge, men för att undvika att antingen se arg eller förvånad ut kan du välja att styla dina bryn efter vår gyllene regel. Använd en ögonbrynspenna för att markera ut respektive punkt i bilden så skapar du genast ett symmetriskt bryn som passar ditt ansikte!

illustration styla dina bryn rätt


4. Skapa en Brow Lift-look i ditt eget badrum

Om du vill skapa det lyxiga lyftet av en Brow Lift utan att behöva uppsöka en salong, eller. kanske bara hålla bångstyriga strån på plats under dagen, kan du fixera brynen med vår Brow Lift Soap. Den transparenta bryntvålen hjälper din styling att hålla sig snygg hela dagen utan att brynen känns stela eller blir vita. Den ger verkligen hela ansiktet ett lyft och får dig att se pigg ut!


5. Avsluta med detta...

Efter att du plockat, målat och stylat dina bryn finns det en sista sak du kan göra som verkligen blir pricken över i:et. Fuska dig till ett ögonbrynslyft med en concealer som ser till att ljusa upp partiet under dina ögonbryn. Den ser till att både lyfta och definiera dina ögonbryn och din styling. Vill du ha en lite mer festlig look så lägger du lite highlighter över

Föregående artikel Nästa artikel