No makeup makeup - Naturliga bryn & fransar

No makeup makeup - Naturliga bryn & fransar

Den trendiga “No makeup” makeup-looken tog fäste 2022 och ser ut att fortsätta starkt även in i 2023. Allt fler hakar på denna mer naturliga och minimalistiska look där fokus hamnar på att framhäva ens egna naturliga skönhet. Något som verkligen kan göra skillnad i en naturlig makeup-look är dina ögonbryn och fransar. Nedan listar vi våra bästa tips för hur du skapar den perfekta “No makeup”-looken för din bryn och ögonfransar.

 

Borsta igenom dina bryn.

Brynen kan göra mer än du tror för en "No makeup" makeup-look. För att få intrycket av naturligt välkammade bryn rekommenderar vi en transparent bryngel. Den gör inte bara att stråna håller sig på plats under dagen, utan den tillför även glans och volym (allt för att fejka fylliga bryn!). 


För dig som har extra bångstyriga bryn kan det även vara en utmärkt idé att gå till någon av våra Brow Bars och göra ett Brow Lift. Detta funkar självklart även för dig som vill kunna kamma dina bryn på plats och vakna varje dag med perfekta bryn.

 

Addera färg till dina bryn.

För att skapa en definierad men naturlig brynlook vill man gärna addera lite färg till de ställen där brynen växer glesare. Gör detta antingen genom en ögonbrynspenna så nära din egna brynfärg som möjligt, eller varför inte genom vårt Brow Tint kit? Med hjälp av det kan du färga dina bryn hemma på nolltid med ett lika snyggt resultat som på salong. Du kan själv bestämma hur pass täckande du vill att färgen ska vara, och med de skapa både ett naturligt och fint slutresultat som slipper någon extra styling.

 

Använd sparsamt med mascara.

Nästa steg blir att applicera mascara till dina fransar. Var noga med att använda en mascara som adderar volym utan att klumpa eller smular sönder. Applicera endast ett fåtal drag längst ut på dina fransar för att bibehålla den där naturliga looken som vi eftersträvar. Om du önskar en något mer vaken look kan det vara en god idé att böja dina fransar lätt med en ögonfransböjare innan du sätter på mascara. Vårt Care & Growth Serum fungerar även perfekt som en genomskinlig mascara för att förstärka dina naturliga fransar samtidigt som de återfuktas under hela dagen.


Gillar du inte att använda mascara? Då är ett Lash Lift perfekt för dig. Böj dina fransar i en effektfull L-form för att skapa en vaken och snygg look.

 

 

Nyckeln för att verkligen lyckas med en naturlig “No makeup” makeup-look för dina bryn och fransar är att hålla dem så enkla som möjligt. Fokusera på att framhäva dina naturliga drag istället för att förvandla dem helt. Med lite underhållning och de rätta produkterna kan du skapa en vacker och naturlig look som får dig att känna dig självsäker.

Föregående artikel Nästa artikel