3 sätt att använda vår Clear Brow Gel på

3 sätt att använda vår Clear Brow Gel på

En av våra bästsäljare år efter år är vår Clear Brow Gel och det är inte alls svårt att förstå varför. Den må kallas för ögonbrynsgel men vad få vet så är detta faktiskt en riktig multiprodukt med flera användningsmöjligheter. Här listar vi 3 sätt att använda denna underbara produkt på!

 

1. Primer innan mascara

För att din mascara ska hålla längre är det en god idé att använda en primer innan, och vår Clear Brow Gel är ett utmärkt val för just det. Applicera ett lager och låt gelen torka lite innan du använder en fransböjare. Efter att dina fransar torkat helt applicerar du din mascara. Clear Brow Gel kommer hjälpa din fransböjning att hålla längre samtidigt som de aktiva ingredienserna hjälper till att vårda dina fransar under tiden som du bär mascara.

 

2. Håll flygiga hårstrån på plats.

Har du problem med bebishår och flygiga hårstrån som står åt alla håll? Använd Clear Brow Gel för att kamma dina envisa hårstrån på plats. Tack vare produktens fixerande egenskaper är den även toppen om du ska köra en sleek bun. Kamma igenom dina strån med hela borsten och dra sedan med fingret nedåt. Få samma effekt som av en hårspray men utan den där stela känslan. Clear Brow Gel bidrar även med en lätt glossighet som pricken över i:et.

 

3. För perfekt stylade bryn.

Clear Brow Gel gör det enkelt att skapa eller fixera din perfekta brynlook. Använd den som ensam produkt eller som den sista touchen på dina stylade bryn. Produkten ser till att fixera dina bryn samtidigt som den bidrar med både stadga och glossighet. Med hjälp av denna transparenta ögonbrynsgel skapar du en snygg brynlook som håller längre samtidigt som dess ingredienser vårdar dina känsliga hårstrån under hela användningen.

 

En produkt men tre användningsområden. Det kan väl nästan inte bli bättre? Klicka här för att se vår härliga stylist Klara från vår brynbar i Åhlens City visa hur du utför alla dessa tips.

 

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Så får du din fransförlängning att hålla bäst

Do's and dont's brynfärg

Föregående artikel Nästa artikel