4 sätt att få dina bryn att hålla hela dagen

4 sätt att få dina bryn att hålla hela dagen

Lägger du gärna lite extra tid på dina bryn på morgonen men blir ofta besviken för att din look inte håller hela dagen? Här kommer 4 tips för hur du ser till att dina bryn är on fleek från morgon till kväll.

 

1. Se till att dina bryn är rena och torra.

Innan du börjar arbeta med dina brynprodukter är det viktigt att du varit noga med att få bort smuts och gamla sminkrester. Gör gärna detta med en oljefri och skonsam rengöring som vår egna Cleansing Foam till exempel. Detta då olja kommer leda till att din styling lägger sig ovanpå dina strån vilket gör att ditt smink inte kommer att fästa. Efter rengöringen är det även viktigt att du låter dina bryn torka in innan du börjar med din styling.

 

2. Välj en vattenresistent brynpenna.

En person med normal-kombinerad hud kanske upplever att de flesta brynpennor fungerar för ett långvarigt resultat men om man har lite oljig hud eller lätt svettas kan detta tips vara extra viktigt. Att använda en brynpenna med vattenresistent formula ser till att dina bryn håller hela dagen utan att andra faktorer som olja, vatten eller ruskigt väder påverkar din styling. Vår omåttligt populära brynpennor från kategorin Brow Definers är bra för just detta.

 

3. Avsluta din styling med en fixerande produkt.

För att hålla din brynlook på plats hela dagen är det viktigt att du avslutar din styling med en fixerande produkt som låser fast din look. Vår Brow Lift Soap är ett utmärkt val för detta. Den milda och transparenta bryntvålen lyckas hålla även de mest ostyriga brynen på plats samtidigt som den erbjuder extra bra fixering.

 

4. Färga dina bryn för en solid bas.

Om du vill spara både tid och använda mindre produkter kan det vara en god idé att färga dina bryn för att ha en solid bas med färg som inte försvinner när du tvättar bort ditt smink på kvällen. Antingen unnar du dig att färga dina bryn på salong eller så testar du vår hemmafärgning Brow Tint Brow Tint. Med hjälp av dina produkt kan du enkelt färga dina bryn var och när du vill - till ett salongsresultat.

 

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Tråda ansiktet - Ge din hud nytt liv i vinter

Så stor skillnad gör ögonbrynen!

Previous Article Next Article