Bryntrender 2023

Bryntrender 2023

Något som alltid är lika spännande med gå in i ett nytt år är att se vilka skönhetstrender som växer sig starkast - och bryntrender är inget undantag. Från hårt markerade till fluffiga och mer naturliga bryn, de senaste åren har verkligen bjudit på en bred variation. Här spår vi vad vi tror kommer bli de allra starkaste bryntrenderna under 2023.

 

Soap brows

Soap Brows

Soap brows svepte in under 2022 och kommer att fortsätta starkt även under 2023. Denna fjäderlika och fylliga look passar lika bra till vardags som den gör på fest, och går snabbt att fixa. Om du är sugen på att testa denna look rekommenderar vi verkligen vår Brow Lift SoapEn produkt som är lätt att arbeta med samtidigt som den lyckas hålla även de allra mest ostyriga av hårstrån på plats.

 

Straight brows

Naturliga bryn

Galna och spännande trender i all ära, men något som aldrig går ur stil är välskötta och välmående bryn. När pandemin bröt ut var det många som sa hejdå till den hårt sminkade looken, och de markerade brynen som varit populära en längre tid, för att istället satsa på en mer naturlig och mindre tidskrävande look. Hudvård växte sig allt starkare, och fler blev mer noggranna med vilka ingredienser de använder både på sin hud och i sitt hår. Hyaluronsyra är en ingrediens som är återkommande i både bra hud och hårvård. Vår nyhet Brow Milk innehåller just denna fuktbindande och vårdande ingrediens. Med Brow Milk kan du enkelt skapa välkammade och voluminösa bryn - till ett naturligt resultat.

Om du vill åt en naturlig look för dina bryn utan att använda för många produkter rekommenderar vi även vårt Brow Tint-kit. Skapa ett salongsresultat direkt hemma i badrummet, och skräddarsy din nyans helt efter ditt önskade resultat.

 

 

Raka bryn

“Emily in Paris” är en av Netflix mest populära serier och huvudkaraktären spelas av Lily Collins. Vad har då detta att göra med bryntrender? Jo, Lilly Collins är känd för sin raka brynform. Detta spår vi kommer bli en brynform som allt fler anammar under 2023. Om du inte har en naturligt rak brynform finns det små tricks du kan ta till för att skapa en illusion av raka bryn. Använd en ögonbrynspenna för att fylla i din båge underifrån. Försök sedan att förlänga den nedre delen av dina bryn tills den möter den delen av dina bryn som börjar peka nedåt. Vår påfyllnadsbara brynpenna Brow Twist Refillable är ett utmärkt val för detta, då den med sin triangelformade spets gör all applicering går både smidigt och snabbt.

 

Smala bryn

En trend som många säkert ångrar att de hakade på under 90-talet och början av 2000-talet var så kallade “skinny brows”. Frenetiskt plockade man hårstrå för hårstrå från sina bryn och kvar var sedan tunna streck som man markerade med en brynpenna. Över 20 år senare är trenden med smala bryn på ingång igen. Här kommer dock en härlig nyhet - denna gång behöver vi inte plocka sönder våra bryn helt  utan det går faktiskt att skapa en illusion av smala bryn ändå. Använd en brynpenna inifrån mitten av dina bryn, och använd sedan en spolborste och ögonbrynsgel genom dina bryn för att skapa en smal och definierad look. Om du ändå väljer att ta till pincetten, försök att göra det med måtta. Många kvinnor kan säkert bekräfta att det inte är värt att plocka för många hårstrån för våra bryn.

 

 

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Så stor skillnad gör ögonbrynen

NO MAKEUP MAKEUP - Naturliga bryn & fransar

Previous Article Next Article