Populära brynbehandlingar för män

Populära brynbehandlingar för män

I takt med att det blev allt mer populärt att besöka barberare har vi på Rapide glädjande också märkt av att allt fler män bokat in sig för behandlingar hos oss. Men om man är nybörjare kan det vara knepigt att veta vilken av alla behandlingar som passar en själv bäst. Här tipsar vi om 3 behandlingar som är perfekta för män som önskar att skapa ett mer definierat uttryck i ansiktet genom sina fransar och bryn.

 

LASH CURL

Då många män inte slitit på sina egna fransar genom mascara är det inte ovanligt att många har naturligt långa fransar. För att framhäva dem lite extra är Lash Curl en utmärkt behandling! I denna behandling böjer vi dina fransar direkt från roten och skapar med det både ett lyft och en piggare blick. I denna behandling ingår även fransfärg och en vårdande keratinbehandling. Resultatet håller i cirka 6 veckor.

 

FABULOUS BROWS

Är du väldigt blond? Då kan vår populära behandling Fabulous Brows hjälpa dig att skapa både skarpare och mörkare drag! I denna behandling får du inte bara färgade, formade och stylade bryn utan det ingår även färgning av fransar. Slutresultatet? Ögonfransar som ger sken av en intensivare blick samt bryn som hjälper till att definiera ansiktet.

 

FULL FACE

På Rapide använder vi trådning som hårborttagningsklinik för ett renare, jämnare och mer hållbart resultat som är skonsamt för huden. Denna behandling är perfekt för dig som vill skapa rena och skarpa linjer till ditt skägg och samtidigt snygga till dina bryn. I vår Full Face behandling ingår trådning av hela ansiktet samt rengöring och en avslappnande doftritual. Denna behandling erbjuder även en naturlig igångsättning av din blodcirkulation vilket ger skapar en välmående lyster till din hud.

Previous Article Next Article