Rapide 10 år - ta en trip down memory lane!

Rapide 10 år - ta en trip down memory lane!

Rapide grundades 2013 i Katrineholm av en mor och dotter med målet att bli det ledande företaget i Norden inom ögonbryn och ögonfransar. Nu i november 2023 nådde vi en verklig milstolpe när Rapide fyllde hela 10 år! Ta en titt på hur vi utvecklats genom åren genom en trip down memory lane... 

 

2013

 

Rapide grundades och den första Brow Baren invigdes i Nacka Forum!

 

2014


Vi öppnade i MOOD-gallerian och i Liljeholmen, konceptet med pop-up barer började komma igång och vi öppnade nya Brow Bars i rasande takt!

 

2016

 

Rapide Cosmetics lanserades med 36 stycken produkter och våra brynbarer kom in på Åhléns-varuhusen!

 

2019

Rapide 2.0 lanserades - det knallrosa försvann och in kom det sleeka, svarta Rapide. Brynbarerna började renoveras till sitt nya utseende.

 

2020

Coronapandemin kom och Rapide fick ställa om sin verksamhet. Arbetet fortsatte med att renovera och uppdatera alla brynbarers utseende.

 

2021

 

Rapide lanserade sin andra produktkollektion och öppnade den allra första Flagship Brow Baren vilket blev inne på Mall of Scandinavia! Restriktionerna började sakta släppa och våra kunder började komma tillbaka till sina rutin-besök hos oss.

 

2022

Vi släppte vår alldeles egna brynfärg för hemmabruk - Brow Tint!

 

2023

 

Vi tog tillsammans med GLOWiD fram vårt första Brand-collab och lanserade en limited editon behandling med koreansk hudvård. Vi öppnade också vår första Brow Bar i Danmark, nämligen inne på Magasin Du Nord i Köpenhamn!

 

Idag är Rapide en naturlig mötesplats i flera städer och länder, vars erbjudande utnyttjas flitigt av en bred kundbas som vet vad dem får när de besöker oss. Vi är glada över att kunna stärka självförtroenden, bygga relationer och leverera den bästa skönhetsupplevelsen varje dag till våra kunder. Vårt mål är att vi alltid ska fortsätta hålla oss till det vi är bäst på - dina fransar och ögonbryn! 

Previous Article Next Article