VÅRA KÖPVILLKOR & RETURPOLICY


För att ingå ett avtal om köp med Rapide AB (556938-0727) måste du vara över 18 år. Är du under

18 år krävs målsmans tillstånd innan du genomför ett köp.

Pris

Alla priser på våra produkter anges i svenska kronor och är ink. 25% moms.

Vi har även en valutaomvandlare för DKK & EUR som estimerar kostnaden i vald valuta men vi garanterar inte att totalsumman överensstämmer exakt med din banks växelkurs.

Betalning

Vi erbjuder betalning genom Klarna Checkout där du kan välja mellan faktura, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning. Klarnas fullständiga villkor gäller vid betalning. Läs Klarnas villkor här.

Vi erbjuder även betalning med Mastercard och Visa via Shopify Payments.

Leveranser

Om din beställning inkommit före 12.00 på en vardag skickas ditt paket vanligtvis samma dag. Därefter tillkommer Postnords leveranstider som normalt är 2-5 arbetsdagar.

Vi tar även emot beställningar från Danmark och Finland som skickas via svenska Postnord. Leveransen beräknas 4-7 arbetsdagar.


Avisering

Våra paket levereras hem till dig eller till ditt lokala postkontors utlämningsställe. Avisering sker via sms eller mail så att du vet när det är dags att hämta ut dina varor.


Fraktkostnad

Inom Sverige: Fraktkostnaden per beställning är en standardfrakt på 49 kr.

Ytterligare fraktkostnad tillkommer vid beställning på <2kg.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 400kr.

Utanför Sverige: Fraktkostnaden per beställning är en standardfrakt på 70 kr.

Ytterligare fraktkostnad tillkommer vid beställning på <2kg.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 600kr.

Ej uthämtade paket

Ditt paket ligger kvar 14 dagar från ankomsten på ditt utlämningsställe. Hämtar du inte ut ditt paket och det går i retur till oss återbetalar vi beloppet för din beställning exklusive fraktkostnad. Vi tar även ut en frakt- och hanteringskostnad som är på 70kr inom Sverige, 90 kr utanför Sverige som vi drar av från återbetalningen.

Returpolicy

Om du ångrar ditt köp och vill returnera dina produkter fyller du i bifogad retursedel noggrant och skickar tillbaka din vara till oss. Du står själv för returfrakten, returadressen står på returlappen.

Enligt distansköpslagen gäller ångerrätten 14 dagar från du mottagit din beställning. Den aktuella varan måste vara i oskadat, omärkt och obruten originalförpackning. Du får inte ha öppnat eller provat produkten. 

Kunden ansvarar själv för returkostnad samt att varan kommer tillbaka i samma skick som den levererades. 

Presentkort omfattas inte av vår returpolicy och återbetalas ej.

Vi återbetalar beloppet för din order inom 14 dagar från att returen ankommit till vårt lager. Vi återbetalar inte kostnaden för frakt.

Vi ansvarar inte för returer som kommer bort när de fraktas till oss.

Reklamation

Om du vill reklamera en vara kontaktar du alltid Rapides kundtjänst innan du skickar tillbaka din produkt. Returen godtas inte utan ett godkännande från oss.

Om du har fått en produkt som är skadad eller på annat sätt felaktig ska du ta kontakt med oss senast en vecka efter mottagen leverans. Felaktig vara ersätts med ny produkt - aldrig med återbetalning av beloppet.

Observera att det inte är möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har nöjdhetsgaranti. Detta finns reglerat i konsumentköplagen.

Presentkort

Vi erbjuder i dagsläget ett digitalt presentkort som är giltigt för köp av produkter i vår webbshop.

Våra presentkort levereras efter genomförd betalning direkt till mailen som uppgavs vid köpet och innehåller en länk till en kod. Denna kod uppges vid betalning i vår kassa online och fungerar som betalmedel.

Presentkortet går ej att utnyttja i vår Brow Bars som betalning av behandlingar och produkter på plats i dessa.

Det går ej att returnera, reklamera eller byta presentkortet mot kontanter.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och prisförändring.

Kontakta vår kundtjänst vid fler frågor.