Guide: vilken brow setter passar dig?

Guide: vilken brow setter passar dig?

Guide: vilken Brow Setter passar dig?

Gel, vax och tvål - det är inte helt lätt att veta vad dessa produkter gör, eller vad dom ens är till för. Alla vill ha fylliga och definierade ögonbryn som håller hela dagen, men med en uppsjö av produkter avsedda för att hålla brynen på plats kan det vara svårt att veta vilken produkt som passar just sina ögonbryn. Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du bestämmer dig för vilken brow setter du ska köpa för att få till dom perfekta ögonbrynen som håller!

 

Vad är en Brow Setter?

En brow setter är en produkt avsedd att hålla brynen på plats, ge volym och förlänga hållbarheten av din brynstyling. De flesta Brow Setters är transparenta, där den kanske mest vanliga formen av är en bryngel där du med hjälp av en borste borstar igenom brynen för att hålla din brynlook på plats. Nuförtiden har också bryntvål och brynvax blivit populärt tack vare sina egenskaper att hålla dom mest bångstyriga brynen på plats och ge den populära "Brow Lift"-looken. 

 

Vad ska jag tänka på när jag väljer en brow setter?

När du väljer en brow setter är det viktigt att tänka på tre saker: vilken typ av brynstrån du har, vilket resultat du vill uppnå och vilken typ av produkt du föredrar att använda. 

Det finns olika typer av hårkvalitéer och hårtyper som avgör vilken produkt som kommer att hålla dina bryn på plats allra bäst. Vilken av dessa hårtyper känner du igen dig i?

 

Fina strån: Tunna, mjuka och elastiska strån med skör kvalitet.

Medium Strån: Normaltjocka, glansiga eller sträva strån med god styrka.

Grova strån: Tjocka, slitstarka och robusta strån med extra styrka.

 

Det finns även olika struktur på hårstråna, vilken av dessa hårstrukturer känner du igen dig i?

Nedåtväxande bryn: Majoriteten av din bryn växer nedåt, du har svårt att få upp brynen med hjälp av en brow setter och måste även klippa brynen nertill.

Virvlar/buskiga bryn: Brynen växer åt olika håll, uppåt, neråt osv, du känner dig i behov utav att kamma till brynen på morgonen tex för att undvika buskiga bryn.

Raka, sidoväxande bryn: Alla bryn växer i jämn riktning åt sidan, du kan få upp brynen med hjälp en brow setter för att få mer volym eller bara stryka på i samma riktning.

Uppåt, voluminösa bryn: Alla bryn står upp och du har inga problem med att få upp brynen med hjälp av en brow setter, men känner behov av att toppa brynen ofta,

 

Vilken Brow Setter passar mig?

Med det enkla steget att använda en brow setter kan du få brynen att sitta på plats länge. Här har vi listat våra olika transparenta brow setters som håller bångstyriga bryn på plats med en perfekt finish och volym hela dagen!

 

Clear Brow Gel

Clear Brow Gel

Clear Brow Gel är en transparent fixerande ögonbrynsgel som du kan använda bara som den är, eller i slutet av din styling för att hålla din brynlook på plats. Den fixerar, ger volym och glans till dina hårstrån samtidigt som den återfuktar medan du bär den tack vare dom aktiva ingredienserna panthenol och glycerin.

Stadga: 2/5 

Passar dig som: Söker en glansig, glossig finish med lagom mycket stadga. En silkeslen formula som inte blir vit eller smular, går att fixera med tills den sätter sig. Passar extra bra till dig med följsamma bryn som inte kräver den starkaste settern, utan snarare söker en fräsch och naturlig brynlook. Passar också bra som en top-coat för en extra glossig och lyxig känsla. Perfekt till Fina–mediumtjocka strån, uppåt, voluminösa bryn & raka, sidoväxande bryn.

 


Köp Clear Brow Gel HÄR!

 

Brow Milk

Brow Milk är den perfekta blandningen av ett vax och en gel för dina ögonbryn. Formulan är mjölkigt vit och krämig som sedan smälter och lämnar en transparent finish medan du skulpterar dina bryn med tillhörande 3-stegsborsten. Resultatet blir välformade och voluminösa ögonbryn med en mjuk, flexibel känsla samtidigt som den fixerar och håller formen hela dagen. Den innehåller dessutom aktiva ingredienser som plumpar dina hårstrån med fuktbindande och vårdande egenskaper medan du bär den.

Stadga: 3/5 ( Perfekt till Fina – mediumtjocka strån)

Passar dig som: Har ”fina” brynstrån som önskar en mjukare stadga och mer delikat lyft än du får med tex Brow Lift Soap och mer stabilitet än med Clear Brow Gel. Perfekt för dig som söker en enkel on-the-go produkt med vårdande egenskaper, som samtidigt klarar av att hålla brynen lyfta och skulpterade hela dagen.

 

 

Köp Brow Milk HÄR!

 

Brow Lift Soap

Brow Lift Soap är en mild, transparent Brow Soap som håller de mest ostyriga brynen på plats. Lyft, skulptera och skräddarsy din brynlook varje dag med extra bra fixering och fyllighet samtidigt som de aktiva ingredienserna vårdar och stärker dina hårstrån.

Stadga: 4/5 

Passar dig som: Vill kunna skapa brow lift resultatet själv hemma, Lyfter, tämjer varje litet brynstrå, ger en piggare och mer ungdomlig look till ögonen. Perfekt för dig som söker mer volym, ett bredare ögonbryn med en välkammad look och bäst stadga som håller både för dagen och partyt. Perfekt till medium - tjocka strån, nedåtväxande bryn och virvlar/buskiga bryn.

 


Köp Brow Lift Soap HÄR!

  

 

Previous Article Next Article