Få mer välmående bryn med hyaluronsyra

Få mer välmående bryn med hyaluronsyra

Visste du att du kan få fylligare och friskare ögonbryn med hjälp av hyaluronsyra? Denna populära skönhetsingrediens kan ge fantastiska fördelar för dina ögonbrynstrån, vilket är anledningen till att vi lanserar vår nya produkt Brow Milk som innehåller hyaluronsyra för att ge dina bryn den ultimata vården. Lär dig mer om hur Brow Milk stärker dina brynstrån under tiden du bär den, och varför du borde använda hyaluronsyra även i dina bryn!

 

Vad är Hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en naturlig förening som kan återfukta och mjukgöra både huden och håret. Genom att använda hyaluronsyra i vår brynvård kan vi återställa fuktbalansen och ge brynen den vård de förtjänar - dom utsätts för en hel del!

Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns naturligt i vår kropp och kan binda fukt upp till 1 000 gånger sin egen vikt, och det är också en viktig del av hudens lager och struktur tillsammans med kollagen. Genom att använda hyaluronsyra i vår skönhetsrutin kan vi ge både huden och håret en ungdomlig och strålande look. 

 

Vad har hyaluronsyra med ögonbrynen att göra?

Jo, hyaluronsyra kan faktiskt hjälpa till att förbättra fuktnivåerna och stärka dina brynstrån. Torra och skadade bryn kan vara ett problem för många av oss, särskilt under årets kalla månader. Genom att använda hyaluronsyra i vår brynvård hjälper vi våra strån att behålla sin spänst och behålla sin fyllighet. 

 

Vi lanserar Brow Milk - Vår nya Brow Setter

Vårt senaste tillskott inom Brow Setters - Brow Milk - innehåller hyaluronsyra tillsammans med candelilla vax och vitamin E för att ge mjukhet och volym till dina ögonbryn. Men det är inte allt - hyaluronsyra kan också hjälpa till att stärka dina brynstrån och främja tillväxt samtidigt som det skyddar dem från miljöfaktorer som kan orsaka skador. 

Brow Milk är en perfekt blandning mellan en vax och en gel med en 3-stegs borste som ger soft hold och volym. Det ger inte bara en fantastisk look till dina ögonbryn utan också en härlig känsla av välmående tack vare hyaluronsyran som återfuktar och ger spänstighet. 

 

 Ge dina ögonbryn lite extra kärlek med vår nya Brow Milk - finns nu online eller på en av våra brynbarer!

Previous Article Next Article