Brow Lift på olika bryn

Brow Lift på olika bryn

VAD ÄR BROW LIFT?

Brow Lift, även kallad Brow Lamination, är en behandling som innehåller en permanent som håller dina ögonbryn i en önskad form som håller i flera veckor. Vanligtvis riktar vi stråna uppåt, vilket ger brynen en fyllig och voluminös look. I en Brow Lift ingår även färg av bryn samt en proteinbehandling som gör dina hårstrån både fylligare och längre. Vi trådar och formar även dina bryn efter önskemål. Behandlingen bidrar till att ditt ansikte ser mer levande ut och ger ett härligt lyft.

 

NÅGRA AV FÖRDELARNA MED BROW LIFT

Få fylligagre ögonbryn

Ögonbryn som upplevs som smala gör ofta det på grund av att hårstråna ligger omlott och därför skymmer varandra. Ett Brow Lift gör det möjligt att få full kontroll på stråna och synliggöra fler, vilket gör att ögonbrynet upplevs mer fylligt.

Få en piggare blick

I många fall har hårstråna i ögonbrynet en växtriktning nedåt mot ögat, vilket kan göra att ögonbrynet känns “tungt” och glest uppe i toppen. Med Brow Lift vänder du strånas riktning uppåt mot pannan, vilket ger ett fantastiskt lyft för hela ansiktet.

Forma dina bryn lättare

Om man är välsignad med buskiga bryn med många strån så gör laminerings-effekten att stråna ligger på plats och ser prydligt och välkammade ut, hela dagen varje dag.

 

VARFÖR VARIERAR UTSEENDET PÅ BROW LIFT?

Resultatet av bryn laminering kan variera beroende på kundens hårstruktur och form. Personer med glesa eller ojämna ögonbryn kan uppleva en märkbar förbättring genom att laminera ögonbrynen, vilket ger dem en fylligare och mer definierad form. Ögonbryn som upplevs som smala gör ofta det på grund av att hårstråna ligger omlott och därför skymmer varandra. En Brow Lift gör det möjligt att få full kontroll på stråna och synliggöra fler, vilket gör att ögonbrynet upplevs mer fylligt!

Om man är välsignad med buskiga bryn kan även dessa bryn dra nytta av Brow Lift, men där den kanske största fördelen är att stråna ligger på plats och ser prydliga och välkammade ut, hela dagen, varje dag.

 

NÅGRA EXEMPEL PÅ BROW LIFT PÅ OLIKA BRYN

 

 

 

BOKA BROW LIFT HOS OSS PÅ RAPIDE

Att göra en Brow Lift-behandling hos oss går både snabbt och smidigt – du bokar snabbt din behandling med några klick via vår onlinebokning och vi har oftast många tillgängliga tider i din närhet samma dag. Behandlingen tar endast 50 minuter. 

Du kan alltid känna dig trygg med att alla våra Brow Artists levererar behandlingar med en kvalitetsstämpel.  Oavsett önskemål ser vi till att ge dig det resultat du önskar, med snyggt lyfta, formade och färgade bryn! 

Previous Article Next Article