Enkel styling med ögonbrynsgel

Enkel styling med ögonbrynsgel

Räck upp en hand om du någon gång stått vid spegeln och svurit efter att ha stylat dina bryn i vad som känns som en evighet - enbart för att inse att du har två helt olika bryn målade i ansiktet. Lösningen? En ögonbrynsgel! Spara både tid och huvudvärk genom att låta en gel för ögonbrynen bli ditt främsta stylingverktyg. Nedan listar vi tre anledningar till att du inte får missa att äga en ögonbrynsgel.

 

Först och främst, vad är en ögonbrynsgel?

En ögonbrynsgel är en produkt med en nästan geléliknade formula som i de flesta fall även är transparant. Man skulle nästan kunna kalla produkten för en mascara fast för dina ögonbryn, och den kan komma i olika typer av utformningar. Så, vad finns det då för fördelar med att använda denna produkt?


1. Enkel att använda

Som vi nämnde tidigare är det inte alltid det lättaste att använda ögonbrynsprodukter. Det är en väldigt fin balans mellan att använda en ögonbrynsprodukt för lite och för mycket. Det problemet slipper du när du stylar dina bryn med hjälp av en ögonbrynsgel. Doppa din borste i produkten och borsta till dina bryn i önskad form. Sedan låter du produkten fixera dina bryn och torka i någon minut.. voila! Färdig! Perfekt för de där stressiga morgnarna när det inte finns mycket tid för styling.

 

2. Skapa fylliga bryn

Några av oss har sönderplockade bryn och några av oss har helt enkelt inte välsignats med naturligt fylliga bryn. Med en ögonbrynsgel har du möjlighet att skapa en illusion av välvuxna och täta hårstrån. Du kan med fördel använda en färgad bryngel eller till och med en med fibrer för att addera färg och definition till brynen. Lite färg ger snabbt ett naturligt fylligt bryn!

 

3. Håller hela dagen

Många produkter kan hjälpa dig att styla dina bryn men få ögonbrynsprodukter ser till att din styling håller lika länge som en bra ögonbrynsgel. Applicera produkten på morgonen och njut sedan av snyggt stylade bryn hela dagen lång!

 

Vad hittar du i vårt sortiment?

En av våra bästsäljare år efter år är vår Clear brow gel. En transparant ögonbrynsgel som du enkelt kan använda själv eller för att avsluta din styling när du använt andra produkter. Den ser inte bara till att fixera dina bryn hela dagen utan innehåller även ingredienser som återfuktar och stärker dina hårstrån. För dig som också önskar färg erbjuder vi även Tint & fiber gel - Allt du behöver till dina ögonbryn i en och samma tub. Färg, volym och fixering med hjälp av endast ett fåtal enkla rörelser. Det blir inte smidigare än så att styla dina bryn!

 

 

Previous Article Next Article