Back to work - Ge fukt till dina skadade fransar och bryn!

Back to work - Ge fukt till dina skadade fransar och bryn!

Ge fukt till dina bryn och fransar efter semestern!

Nu har de allra flesta kommit tillbaka till vardagen efter en välbehövlig ledighet. Att få njuta av både bad och sol är härligt men visst märker man skillnad på både hud och hår efter dessa veckor? För att ta steget in i hösten som sitt allra bästa jag är det därför viktigt att fylla på med fukt, fukt och åter igen fukt! Nedan listar vi tips på två behandlingar och produkter perfekt för dig som vill ge dina fransar och bryn lite extra kärlek efter semestern.

 

Luxe Brows

När man är ledig vill man kunna njuta av just det, och då släpper man förmodligen allt vad styling och färg innebär. Hur skönt är det inte då att boka in sig på en behandling som tar hand om allt det där när det är dags igen? Vår Luxe Brows behandling är vår mest bokade behandling och det är verkligen inte svårt att förstå varför. På endast 25 minuter får du en brynbehandling som ger dina bryn all den kärlek de behöver efter sol och bad. Utöver återfuktning så ser vår Brow & Lash artist till att färga, forma och styla dina bryn. Lämna vår Brow Bar med ett par perfekt stylade bryn som matchar din härliga sommarbränna.

 

Leave In treatment

Många kanske låter mascaran vila en del under sommaren men det är lätt att slita på fransarna ändå. Klor och saltvatten är inte bara irriterande för våra ögon utan påverkar även våra ögonfransar. För att få tillbaka sina välmående fransar kan det därför vara en utmärkt idé att boka in sig på vår Leave In Treatment. Behandlingen är en riktig fukt- och näringsbomb till fransarna (ungefär som en hårinpackning!) och perfekt till dig som behöver det lilla extra att stärka upp med. På köpet lämnar du dessutom med lite fylligare fransar!

 

Care & Growth Serum

För dig som dagligen vill stärka upp både dina bryn och fransar erbjuder vi ett flertal produkter som tillför fukt. Vårt Care & Growth serum innehåller aktiva ingredienser som stärker din hårväxt samtidigt som dina hårstrån vårdas och återfuktas. Vårt serum är så pass skonsamt att du kan använda det både på morgonen och på kvällen för att boosta hårväxt och återfuktning rejält!

 

Lift & Curl Care Mascara 

Går det att vårda sina fransar även när man använder mascara? Absolut! Vår Lift & Curl Mascara skapar inte bara längd och volym utan ser samtidigt till att skydda och stärka dina fransar. Tillsammans med vårt serum blir denna kombo räddningen för uttorkade efter-semestern-fransar.

Previous Article Next Article