Frans-trender 2023

Frans-trender 2023

I den evigt förändrade skönhetsindustrin har olika trender för våra fransar blivit en viktig del av skönhetsvärlden. Från långa fransar med mycket volym, till mer naturliga - trenderna för våra fransar fortsätter att förändras genom åren. Här listar vi några spännande frans trender att hålla koll på under 2023.

 

Fylliga fransar

Under 2023 ser vi ett ökat intresse för  en något mer extrem look av fylliga fransar. Skapa denna look genom att använda flera lager mascara eller genom att använda lösögonfransar - eller varför inte kombinera dem för en extra fyllig look? För att skapa denna look är det viktigt att du satsar på en mascara som både erbjuder volym och längd. Vår Lift & Curl Mascara är ett utmärkt val för detta. Med sina aktiva ingredienser ser den även till att vårda dina fransar hela tiden som du bär den.

 

Naturliga fransar

Att leka med dramatiska looks är alltid spännande, men den fräscha och naturliga looken som blev så populär under 2022 kommer att fortsätta starkt även under 2023. Målet med denna look är att skapa en fjäderlik och naturlig look som ser ut att ha krävt minimal ansträngning. För att skapa denna look ska du helst undvika mascara. Färga istället dina fransar i en mörkare nyans och böj dem försiktigt med en ögonfransböjare. Om du vill ge dina egna fransar lite extra kärlek rekommenderar vi dig att använda ett serum. Vårt Care & Growth Serum innehåller aktiva aktiva ingredienser som både vårdar och reparerar dina hårstrån. Perfekt att använda efter du böjt dina fransar med en fransböjare tack vare dess fixerande egenskaper.

 

Färgade fransar

En annan trend som vi kan förvänta oss att se mer av under 2023 är färgade fransar i färgstarka färger. Denna trend ser vi på olika catwalks runt om i världen och är kanske inte en trend som den stora massan kommer att haka på. För dig som är sugen att testa men inte vågar färga dina egna fransar går det minst lika bra att applicera ett par färgglada lösögonfransar. Detta kommer hjälpa dina ögon att verkligen stå ut.

 

Nedre fransar

Vår övre fransrad är ofta den som står i fokus för franstrender. Under 2023 kommer vi dock se ett ökat fokus för våra nedre fransar. Skapa längd och volym till din nedre fransrad genom mascara, lösögonfransar eller genom att färga dina fransar. I vår behandling Lash tint kan du alltid be om att få färga dina underfransar lite extra utan att behöva betala extra.

 

Lash Lifts

Slutligen, lash lifts fortsätter att vara populärt även under 2023. Denna behandling innebär att man böjer fransarna direkt från roten vilket ger dem både längd och fyllighet. Perfekt för att skapa en wow-effekt på sina fransar utan att behöva göra en fransförlängning eller använda lösögonfransar, och ett riktigt life-hack på sommaren! Låter detta som något för dig? Här kan du läsa mer och boka ett lash lift på någon av våra många Brow bars.

Previous Article Next Article