Tre produkter du behöver denna sommar

Tre produkter du behöver denna sommar

Äntligen är det sommar igen! Under denna årstid är vi många som väljer att minimera antal produkter i sminkväskan och satsar istället på en enklare look som passar bra till sommarbrännan. Här tipsar vi om 3 produkter från Rapide som passar för att fräscha till sig efter en lång dag på stranden.

 

Calming BB Concealer

Vår populära Calming BB Concealer är en perfekt produkt att ha i väskan de dagar du är på språng. Den hjälper till att ljusa upp området runt dina ögon, förstärker brynstyling och täcker ojämnheter. Vår concealer kommer i två olika nyanser, vilket gör det lätt att anpassa till rätt nyans när du får en härlig sommarbränna. Dess BB formula känns skön mot huden samtidigt som den inte täpper till när du svettas, och de aktiva ingredienserna ser till att produkten arbetar för din hud istället för emot.

 

Brow Milk

Även vår bryn brukar tendera att gå mot en mindre ansträngande look under sommaren. Låt dina tvål och vaxprodukter ligga kvar i badrumshyllan och använd istället vår Brow Milk för att styla och fixera dina bryn. Både gel och borste ingår i samma förpackning vilket gör den till en smidig produkt att bära med sig under dagen. Enkel applicering som ger ett bra resultat som håller även under de allra varmaste sommarkvällarna.

 

Brow Tint

Vårt hemmafärgningskit Brow Tint är perfekt att packa med sig när du är iväg på semester. Ett par färgade bryn kan verkligen förstärka ett härligt sommarglow och Brow Tint gör det enkelt att skapa ett salongsresultat vart man än befinner sig. Produkten är även perfekt för dig som gjort en behandling tidigt på sommaren och fräscha upp den under semestern. Har du redan köpt vårt Brow Tint kit? Då rekommenderar vi att du köper Single Refills med din rätta nyans och packar ned i resväskan.

Previous Article Next Article