Behandlingar inför nyår + bästa produkterna att para ihop med

Behandlingar inför nyår + bästa produkterna att para ihop med

Nu är det inte många dagar kvar av 2022 och det är snart dags att kliva in i 2023. Nyårsafton är en dag fira med sina nära och kära, men också en dag att få känna sig lite extra fin. Vi har listat några behandlingar att unna sig inför nyår och de bästa produkterna att använda i samband med behandlingen för att du ska vara ditt snyggaste jag på nyår! 


Brow Lift

Behandlingen Brow Lift, även kallad Brow Lamination, ger dig snygga ögonbryn genom en permanent som gör att dina ögonbryn håller sig på plats i önskad form i upp till 6-8 veckor. Behandlingen gör att brynen upplevs mycket fylligare, och som en bonus blir de också mycket mer lättstyleade!

Om du känner att du vill tillföra något till din Brow Lift nyår till ära rekommenderar vi vår Marking Brow Pen. Med den kan du skapa en tydligare form eller fylla i luckor i brynen med hjälp av den tunna touch-spetsen. 

Om du gjorde din Brow Lift i god tid och vill förlänga effekten kan du även bättra på färgen med hjälp av vår Brow Tint. Färgen försvinner nämligen snabbare än permanenten från Brow Liften, så genom att addera färg igen kommer behandlingen att se nygjord ut längre! 


Lash Lift

Med en Lash Lift behandling till nyår kan du skippa lösfransarna. Behandlingen ger en riktig wow-effekt där vi med en innovativ teknik böjer fransarna direkt från roten i en skarp L-böj som håller i upp till sex veckor. Fransarna upplevs både längre och fylligare, men om du fortfarande vill använda mascara efter behandlingen rekommenderar vi vår Lift & Curl Mascara. Den är boostad med extra fukt och näring, som båda bidrar till att din behandling kommer att hålla sig fin längre, utan att du behöver tumma på mascaran. Komplettera gärna med vårt Care & Growth Serum nattetid och du håller fransarna skyddade 24 timmar om dygnet.


Fabulous Brows

Om du gillar ett mer naturligt men ändå definierat resultat är vår behandling Fabulous Brows något för dig. Vi formar, färgar och stylar dina bryn men lägger även på fransfärg efter önskemål för en mer intensiv look.


Andra artiklar som kanske intresserar dig

Upptäck trådning - Vår hårborttagningsteknik

Vad är skillnaden mellan ett Lash Lift och Fransförlängning?

Previous Article Next Article